MİLLİ TAKIM

Şenol Güneş istifa mı edecek? Hollanda yenilgisi sonrası açıklama

A Milli Takımımızın Hollanda ile karşı karşıya geldiği maç 6-1 mağlubiyetle sonuçlandı. Teknik direktörümüz Şenol Güneş, Hollanda yenilgisi sonrası açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş kendisi hakkında istifa iddialarına cevap verdi.

Hollanda ile karşı karşıya geldiğimiz 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu altıncı maçında deplasmanda A Milli Takımımız ev sahibi takıma 6-1 mağlup oldu. 

Milli Takımımızın Hollanda'ya 6-1 mağlup olmasının ardından pekçok taraftar 'Şenol Güneş istifa!' diye sosyal medyada tepki gösterdi.

Şenol Güneş ise istifasıyla ilgili maç sonrası açıklama yaptı. Güneş "İstifa etmeyi mi düşünüyorsunuz? Yoksa kadroda radikal değişiklikler mi yapacaksınız?" sorusuna "Ne yapacağımla ilgili konuşurum ama sahaya çıktığımda istifa diye bağırıyorlarsa, bir seneden beri maaş ve 'Git ne zaman gideceksin' diye bağırılıyorsa bunun Türk futboluna faydası yok. Sahaya çıkan yönetim değil. Bir düzen var Türkiye'de. Alırken yalvarıyorsun, aldıktan sonra hakaret ediyorsun. Bu, doğru değil. Sahadaki oyuncu sorumluluktan kaçacak duruma düşüyorsa o zaman baskıyı kendimiz oluşturuyoruz. Öyle bir hava hissediyorum. Biz iki maç kazanınca mükemmel dedik, bir maç kaybettik kötü olduk. Bir hoca da gelse bu sistemin doğru olmadığını söylüyorum. Kararı alırken çalıştığınız kurum var, onunla konuşup karar alırsınız. Şu an görünen tablo iyi bir tablo değil. Mutlu değilim huzursuzum, kahredici bir sonuç. Bu kadroya inancım var, ben başaramadığımı düşünüyorum ama buna sahip çıkmak taviz vermek değil, yok etmek baskı altına almak doğru değil. Bugünkü maçı kaybettik, başında da ben vardım" cevabını verdi.

Yorumlar
TREND HABERLER