GALATASARAY

Schalke 04 - Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta maçında Almanya'nın Schalke 04 takımıyla karşılaştı ve Schalke!ye 2-0 yenilerek tur atlama şansını zora soktu.

Schalke 04 - Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Schalke 04'e 2-0 yenildi. Yediği iki hatalı golle mağlup olan Galatasaray, çıktığı son 5 resmi maçında galibiyet alamadı! 4 puanda kalan Cimbom'un gruptan çıkma şansını zora soktu.

Grubun diğer maçında ise lider Porto evinde Lokomotiv Moskova'yı 2-0 yendi ve 10 puana yükseldi. Lokomotiv Moskova'nın ise henüz puanı bulunmuyor.

SON 5 RESMİ MAÇINI KAZANAMADI...Galatasaray, çıktığı son 5 resmi maçında galibiyet alamadı. Sarı-kırmızılı takım, bu süreçte Spor Toto Süper Lig'de 3, UEFA Şamiyonlar Ligi'nde ise 2 müsabakayı kazanamadı.

Ligde Bursaspor ve Fenerbahçe ile berabere kalan Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor'a mağlup oldu. Fatih Terim'in öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Schalke 04 ile İstanbul'da yaptığı maçtan beraberlikle ayrıldı.

Son olarak ise rakibine deplasmanda mağlup oldu. Bu maçlarda rakip filelere 3 gol gönderen Galatasaray, kalesindeki 7 gole engel olamadı.

Muslera'dan büyük hata!Muslera'dan büyük hata!Muslera'dan büyük hata!Muslera'dan büyük hata!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 GRUPTA SON DURUM...Porto, sahasında Lokomotiv Moskova’yı yenerek puanını 10’a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Schalke, Galatasaray’ı yenerek 8 puana yükselirken, temsilcimiz ise 4 puanda kaldı.

SCHALKE 04: 2-0 :GALATASARAY

90 + 3. dakika: Ve maçın son düdüğü geldi. Schalke üç puanın sahibi oluyor.

90. dakika: Maçın sonuna en az 3 dakikalık duraklama süresi ilave edildi.

88. dakika: Sağ kanatta topla buluşan McKennie'nin içeri çevirmek istediği top Ndiaye'ye çarpıp taca çıktı.

86. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrasında Nastasic'in kafa vuruşundan seken topa altıpas içinde Embolo yükselip kafayı vurdu ama Muslera dikkatli...

85. dakika: Galatasaray takımından Mariano, Alessandro Schoepf ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

84. dakika: Muğdat Çelik sportmenliğe aykırı davranışı nedeniyle sarı kart gördü.

81. dakika: Serdar Aziz sportmenliğe aykırı davranışı nedeniyle sarı kart gördü.

77. dakika: Galatasaray takımından Selçuk İnan, Salif Sane ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

74. dakika: Schalke 04 takımından Daniel Caligiuri, Ömer Bayram ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

72. dakika: Ryan Donk sportmenliğe aykırı davranışı nedeniyle sarı kart gördü.

69. dakika: Galatasaray takımından Henry Onyekuru, Daniel Caligiuri ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

66. dakika: Galatasaray takımından Selçuk İnan serbest vuruşu kullanıyor, ama topu istediği yere gönderemiyor.

63. dakika: Garry Rodrigues oyundan çıkıyor ve yerine Selçuk İnan oyuna dahil oluyor.

60. dakika: Schalke 04 takımından Mark Uth, Ozan Kabak ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

58. dakika: GOL - Mark Uth golü bulan oyuncu!

54. dakika: Sebastian Rudy yapmış olduğu sert faul nedeniyle hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

52. dakika: Galatasaray atağında Henry Onyekuru ofsayta düşüyor.

50. dakika: Mark Uth, Sinan Gümüş ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

47. dakika: Galatasaray, ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı. Martin Linnes'in yerine Ömer Bayram oyunda.

46. dakika: İkinci yarı başladı

45 + 1. dakika: İlk yarı bitti!

45. dakika: Galatasaray takımından Younes Belhanda tehlikeli bir müdahalede bulunuyor. Sebastian Rudy faule maruz kalan oyuncu.

44. dakika: İlk yarının son dakikalarına girildi. Galatasaray topu üçüncü bölgeye taşımakta yine güçlük çekiyor bu bölümlerde

39. dakika: Çok yakındı! Sebastian Rudy uzak mesafeden harika bir vuruş yapıyor ve top direkten geri geliyor!

38. dakika: Galatasaray takımından Sinan Gümüş kötü bir dokunuşla topu kontrol edemiyor ve takım arkadaşının ortasından yararlanamıyor.

34. dakika: Schalke 04 takımından Salif Sane büyük bir şans yakalıyor ama oyuncunun kafa vuruşu dışarı gidiyor

30. dakika: Galatasaray takımından Sinan Gümüş mücadelede biraz aşırıya kaçıyor ve Salif Sane adlı oyuncuyu formasından çekerek düşürüyor.

29. dakika: Schalke 04 takımından Mark Uth tehlikeli bir müdahalede bulunuyor. Younes Belhanda faule maruz kalan oyuncu.

28. dakika: Ani gelişen Galatasaray atağında Belhanda'nın pasında savunma arkasına sarkan Rodrigues, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta topu auta gönderdi.

24. dakika: Galatasaray bu dakikalarda daha ileride baskı yapmaya başladı. Schalke kendi yarı sahasından çıkmakta zorlanıyor.

23. dakika: Ryan Donk'un derinlemesine pasında ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Sinan, sol ayağıyla yerden bekletmeden vuruşunu yaptı ama kaleci Nübel üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol etti.

22. dakika: Guido Burgstaller, Garry Rodrigues ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

20. dakika: Breel Embolo, Martin Linnes ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

17. dakika: Galatasaray takımından Younes Belhanda, Alessandro Schoepf ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

16. dakika: Schalke 04 takımından Daniel Caligiuri kötü bir dokunuşla topu kontrol edemiyor ve takım arkadaşının ortasından yararlanamıyor.

11. dakika: Sinan Gümüş, Amine Harit ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

8. dakika: Galatasaray takımından Ryan Donk mücadelede biraz aşırıya kaçıyor ve Guido Burgstaller adlı oyuncuyu formasından çekerek düşürüyor.

5. dakika: Galatasaray takımından Henry Onyekuru, Amine Harit ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

4. dakika: GOL - Schalke 04 takımından Guido Burgstaller ceza sahası dışından çektiği şutla topu ağlara gönderiyor.

1. dakika: Galatasaray başlama vuruşunu yapıyor ve maç başlıyor.

Hakem karşılaşmayı başlatıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER