BEŞİKTAŞ

Sarpsborg Beşiktaş maçının golleri ve geniş özeti

Beşiktaş, ilk 6 dakikasında 2-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıda bulduğu 3 golle deplasmanda Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti. Siyah-beyazlılar bu sonuçla birlikte tur umutlarını son maça taşıdı.

Sarpsborg Beşiktaş maçının golleri ve geniş özeti

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu beşinci hafta mücadelesinde deplasmanda Norveç ekibi Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti ve tur umutlarını sürdürdü.

Siyah-beyazlılar mücadelenin ilk 6 dakikasında 2-0 geriye düşerken ikinci yarıda sahne alan Jeremain Lens iki gol bir asistle siyah-beyazlılara 3 puanı getirdi. Avrupa Ligi'nin son haftasında Malmö'yü ağırlayacak olan Beşiktaş, bu galibiyetle bir üst tura çıkma umudunu son maça taşıdı.

Gruptaki diğer mücadelede ise Malmö ile Genk 2-2 berabere kaldı. Puanını 7'ye yükselten Beşiktaş gruptaki son maçında 6 puandaki Malmö'yü ağırlayacak.

Beşiktaş sahadan 3-2'lik üstünlükle ayrıldı ve tur umutlarını sürdürdü.

SARPSBORG: 2 - 3 :BEŞİKTAŞ

Ve maç sona erdi.

90. dakika: GOOOOLLL!! Orta alanın sağında topla ilerleyen Oğuzhan Özyakup uzun topunu Jeremain Lens'e gönderiyor. Sağ kanatta topla buluşan Jeremain Lens kalecinin de açıldığını görüyor ceza sahası içine girer girmez aşırtma vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Temsilcimiz Beşiktaş, Jeremain Lens'in golüyle 3-2 öne geçiyor.

89. dakika: Hızlı gelişen atakta sol kanatta topla buluşan Adem Ljajic ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

88. dakika: Savunma oyuncularımızın uzaklaştımaya çalıştığı topla buluşan Kristoffer Zachariassen ceza sahası yayı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

87. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Jeremain Lens ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

86. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

85. dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Amin Askar ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunma oyuncularının uzaklaştırmaya çalıştığı topla buluşan Matti Nielsen ceza sahası içine girer girmez şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

84. dakika: Oğuzhan Özyakup, Amin Askar'ı sağ kanatta sert müdahaleyle yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

83. dakika: Fatih Aksoy, Rashad Muhammed'i hızlı gelişen atakta arkasından çekerek yerde bırakıyor ve sarı kartla cezalandırılıyor.

82. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Adem Ljajic ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

81. dakika: Temsilcimiz Beşiktaş ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Adriano Correia çıkıyor ve yerini Fatih Aksoy'a bırakıyor.

80. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Joackim Jörgensen ceza sahası içine ortasını yapıyor. Amin Askar'ın verdiği kısa pasa hareketlenen Patrick Mortensen arka direkte kaleye şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor ancak bu pozisyon ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmıyor.

76. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Joachim Thomassen ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kafalardan seken topu kalecimiz Loris Karius kontrol ediyor.

74. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.

72. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kaleci Aleksandr Vasyutin kontrol edemiyor ve tekrar aynı kanattan kornere çıkıyor.

70. dakika: Sarpsborg 08 ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Tobias Heintz çıkıyor ve yerini Amin Askar'a bırakıyor.

67. dakika: Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Adem Ljajic kaleye sert bir şut gönderiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

65. dakika: GOOOOLLL!! Hızlı gelişen atakta sağ kanatta topla ilerleyen Jeremain Lens ceza sahası içine yerden ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Vagner Love altıpas içinden dokunuşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Temsilcimiz Beşiktaş, Vagner Love'un golüyle skoru 2-2'ye taşıyor.

60. dakika: GOOOOLLL!! Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunma oyuncularının uzaklaştırmaya çalıştığı topu Adem Ljajic ceza sahası yayı önünde kontrol ediyor. Adem Ljajic pasını sağ kanatta bekleyen Jeremain Lens'e gönderiyor. Ceza sahası dışı sağ çaprazdan Jeremain Lens sert bir vuruş yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Temsilcimiz Beşiktaş, Jeremain Lens'in golüyle skoru 2-1'e taşıyor ve farkı 1'e indiriyor.

57. dakika: Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

55. dakika: Sol kanatta topla ilerleyen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

54. dakika: Adem Ljajic, Ole Halvorsen'e orta alanda yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

52. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Jeremain Lens ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte Cyle Larin kaleye yerden vuruşunu yapıyor ancak bu top kale direğinin yanından dışarı çıkıyor.

50. dakika: Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Aleksandr Vasyutin kontrolünde kalıyor.

49. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kademeye giren savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.

47. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Adem Ljajic ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunma oyuncuları bu topu iki hamlede tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

46. dakika: Hakem Harald Lechner ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Sarpsborg'lu oyuncuların vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.

45. dakika: Hakem Harald Lechner ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Sarpsborg 08 2-0'lık skor ile soyunma odasına galip giden taraf oluyor.

42. dakika: Sağ kanatta atılan uzun topla buluşan Mustafa Pektemek ceza sahası yayı içinden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

41. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Adem Ljajic ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunma oyuncularından seken topu takip eden Adriano Correia ceza sahası yayı önünden kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top kalenin yanından farklı şekilde dışarı çıkıyor.

40. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ole Halvorsen ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte Patrick Mortensen bu topu altıpas içine indirmek istiyor. Savunma oyuncularımızdan dönen topla tekrar buluşan Patrick Mortensen kaleye şutunu çekiyor ancak Loris Karius bu topu kornere çeliyor.

38. dakika: Orta alandan atılan uzun topla buluşan Cyle Larin ceza sahası içinde bu topu kontrol ediyor. Soluna alıp kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularına çarpıp kornere gidiyor.

36. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Rashad Muhammed ceza sahası içine ortasını yapıyor. Patrick Mortensen bu topu ön direğe hareketlenen Ole Halvorsen'e gönderiyor. Ole Halvorsen bu topa kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalemizin yanından dışarı çıkıyor.

34. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Jeremain Lens ceza sahası içine ortasını yapıyor. Aleksandr Vasyutin'in uzaklaştırmaya çalıştığı top Adem Ljajic'in önünde kalıyor. Adem Ljajic kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Aleksandr Vasyutin'i geçiyor. Çizgide Jorgen Horn bu topu kornere gönderiyor.

33. dakika: Adriano Correia'nın kısa pasıyla topla buluşan Mustafa Pektemek ceza sahası içinden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu topu kaleci Aleksandr Vasyutin tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

31. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Joachim Thomassen ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Patrick Mortensen kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top diğer kanattan dışarı çıkıyor.

30. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Adriano Correia ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.

28. dakika: Sol kanatta Caner Erkin'in kısa pasıyla topla buluşan Adriano Correia ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Aleksandr Vasyutin'in kontrolünde kalıyor.

27. dakika: Sol kanattan Rashad Muhammed'in yaptığı ortaya hareketlenen Patrick Mortensen arka direkte kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

25. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Tobias Heintz ceza sahası içine ortasıın yapıyor. Loris Karius bu topu iki hamlede ceza sahası dışına gönderiyor. Bu topu takip eden Joachim Thomassen ceza sahası içine bu topu dolduruyor. Doldurulan topa arka direkte Patrick Mortensen vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

23. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Adem Ljajic ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen yanından Necip Uysal kafa vuruşu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

22. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top diğer kanattan dışarı çıkıyor.

21. dakika: Hızlı gelişen atağımızda sol kanatta topla buluşan Adem Ljajic kısa pasını ceza sahası dışındaki Adriano Correia'ya gönderiyor. Adriano Correia sağına çekip kaleye şutunu gönderiyor ancak bu topu kaleci Aleksandr Vasyutin kornere tokatlıyor.

19. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Jeremain Lens ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kaleci Aleksandr Vasyutin tokatlayarak tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

17. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Mustafa Pektemek ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Adem Ljajic gelişine şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

15. dakika: Savunma oyuncularından seken topu takip eden Ole Halvorsen ceza sahası yayı önünden kaleye şutunu gönderiyor. Bu topu Loris Karius iki hamlede kontrol ediyor.

13. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Joachim Thomassen ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncularımız tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

12. dakika: Joachim Thomassen'in sağ kanattan yaptığı ortaya hareketlenen Tobias Heintz kafa vuruşunu yapıyor ancak bu topu kalecimiz Loris Karius kornere gönderiyor.

11. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Joachim Thomassen ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademedeki savunma oyuncularımız tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

10. dakika: Kristoffer Zachariassen'in ceza sahası içine indirdiği topa hareketlenen Rashad Muhammed penaltı noktasının hemen yanından kaleye şutunu çekiyor. Bu top kalenin üzerindne dışarı çıkıyor.

8. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Adem Ljajic ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Aleksandr Vasyutin'den geri dönüyor.

6. dakika: GOL! Orta alandan başlayan atakta kısa pasla topla buluşan Tobias Heintz kalecinin önde olduğunu görüyor kaleye şutunu gönderiyor ve topu ağlarımızla buluşturuyor. Sarpsborg 08, Tobias Heintz'ın golüyle skoru 2-0'a taşıyor.

2. dakika: GOL! Orta alandan atılan pasa hareketlenen Rashad Muhammed savunma arkasında kalecinin de açıldığını görüyor ve kalecimiz Loris Karius'u geçip boş kaleye vuruşunu yapıyor ve topu ağlarımızla buluşturuyor. Sarpsborg 08, Rashad Muhammed'in golüyle 1-0 öne geçiyor.

1. dakika: Hakem Harald Lechner maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Sarpsborg'lu oyuncuların vuruşuyla maç başlıyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER