SÜPER LİG

Okan Buruk resmen Başakşehir'de!

Medipol Başakşehir Kulübü Okan Buruk dönemi resmen başladı. İstanbul ekibi, Okan Buruk ile basın önünde 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Okan Buruk resmen Başakşehir'de!

Başakşehir, teknik direktör Okan Buruk için Başkan Göksel Gümüşdağ’ın da katılımıyla imza töreni düzenledi. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

Törende ilk sözü alan Başkan Göksel Gümüşdağ, "Okan Buruk'a Başakşehir ailesine 'hoşgeldin' diyorum. Kendisi yakın dostumdur. Okan Buruk'a güveniyoruz. Kendisinin başarılı olacağına inanıyorum. Başakşehir'de sözleşmesi biten oyuncu dışında hiçbir oyuncuyu vermeyeceğiz. Şampiyonluk hedefimizi zorlamaya devam edeceğiz. Adebayor,Serdar Taşçı, Bajic'in sözleşmesi bitti. Devam etme gibi düşüncemiz yok" diye konuştu.

Transfer haberleriyle ilgili olarak da sözü geçen futbolcularını bırakmayı düşünmediklerini vurgulayan Gümüşdağ "Son 20-25 gündür medyada takımın tamamının değiştiği veya transfer olduğu haberleri var. Bunların yüzde 90’ı doğru değil. Başakşehir, 5 yıldır kazandığı ezberi, zirveyi zorlayan halini koruyacak ve daha yukarı çekecek. Sözleşmesi bitenler dışında medyada ismi geçen hiçbir futbolcuyu vermek istemiyoruz. Hedefe koşan bir takımız. Öncelikli hedefimiz UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak, sonra da Süper Lig şampiyonluğunu zorlamak. Sözleşmesi biten Adebayor, Bajic ve Serdar Taşçı ile devam etmek gibi bir düşüncemiz şimdilik yok." şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER