GALATASARAY

İşte Galatasaray'ın transfer listesindeki 4 yıldız

Galatasaray yerli transferde atağa kalktı.. Yeni sezon için kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen sarı kırmızılı yönetim 4 yıldız ismi listesine aldı..Transferlerin detayları haberimizde...

İşte Galatasaray'ın transfer listesindeki 4 yıldız

Bu sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezonda yerli kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, 4 yıldız ismi gözüne kestirdi. Hedefteki isimler ise Milan’dan Hakan Çalhanoğlu, Celta Vigo’dan Okay Yokuşlu, Düsseldorf’dan Kaan Ayhan ve Toulouse’tan Jimmy Durmaz...

İLK TEKLİF HAKAN ÇALHANOĞLU'NA

Hakan Çalhanoğlu’nun transferi için Milan’a ilk teklif yapıldı. Yıldız futbolcu, Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde sahne alma fikrine çok sıcak bakıyor. Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor..

OKAY YOKUŞLU DA GALATASARAY'I İSTİYOR

Celta Vigo’da düzenli 11’de oynamak isteyen Okay Yokuşlu’nun, menacerler aracılığıyla Galatasaray'dan gelen teklife yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Galatasaray yıldız ismi satın alma opsiyonuyla kiralamaya çalışıyor.

JİMMY DYRMAZ İMZA AŞAMASINDA

Kariyerine Fransa'nın Toulouse takımında devam eden Jimmy Durmaz, Galatasaray’ın yaz dönemindeki ilk transferi olabilir. Türk pasaportu bulunan ve daha önce Gençlerbirliği forması da giyen Jimmy, İsveç Milli Takımı’nda oynamasına rağmen, yerli statüsünde sayılıyor.

TERİM KAAN AYHAN'İ İSTİYOR

Fortuna Düsseldorf formasıyla Bundesliga’da başarılı bir sezon geçiren Kaan Ayhan’ı, yeni sezonda joker olarak kullanmak isteyen Terim, bu transferin mutlaka gerçekleşmesini talep etti. Genç stoperin 2.5 milyon Euro karşılığında serbest kalma maddesinin bulunduğu belirtiliyor. 

Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER