FENERBAHÇE

İşte Fenerbahçe'nin transfer listesindeki 3 yıldız

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe transfer çalışmalarına erken başladı.. Yeni sezona şampiyonluk parolası ile çıkacak olan sarı lacivertli takımın transfer listesinin en başında 3 isim var..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
İşte Fenerbahçe'nin transfer listesindeki 3 yıldız

Süper Lig'de yaşadığı kötü sezonu taraftarına unutturmak isteyen Fenerbahçe transfer için düğmeye bastı.. Sportif direktör Damien Comolli; Nikola Kalinic, Alberto Moreno ve Tomas Soucek’i transfer etmek için bu hafta ilk görüşmelere başlıyor.. Fenerbahçe, 3 yıldızı alarak kadrosunu güçlendirmek istiyor. 

İLK İSİM KALİNİC

F.Bahçe Atletico Madrid forması giyen Hırvat santrfor Nikola Kalinic'i kadrosuna katmak için menajeriyle temas kuracak. 31 yaşındaki futbolcunun İspanyol kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor.

4 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

Kanarya'nın hedefindeki bir başka isim ise Alberto Moreno. İspanyol sol kanat oyuncusunun Liverpool ile olan sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Adı daha öncede de Fenerbahçe ile anılan yıldız futbolcunun menajeri ile bu hafta görüşülecek..26 yaşındaki futbolcu 4 kez milli takım forması giydi.

ERSUN YANAL İSTİYOR

Comollı'nin görüşme yapacağı bir başka isim ise Tomas Soucek. 24 yaşındaki Çek ön liberoyu Ersun Yanal'ın istediği bildirildi. Onun sözleşmesi 2021'de sona eriyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER