GALATASARAY

Galatasaray'dan Ada seferi! Onyekuru ve Ndiaye...

Fatih Terim, kiralık olan Henry Onyekuru ve Badou Ndiaye’nin yeni sezonda da takımda kalmasını istedi. Yönetim, işi bitirmek için harekete geçti Onyekuru’nun talipleri var ama oyuncu Aslan’ı istiyor. Premier Lig’e dönmesi zor görünen Stoke ise Ndiaye’nin maaşından kurtulmanın peşinde.

Galatasaray'dan Ada seferi! Onyekuru ve Ndiaye...

Galatasaray, bir yandan 22. şampiyonluğuna ulaşmak için savaşıyor.  

Diğer yandan da yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Terim, sezon başında kiralık olarak kadroya katılan Henry Onyekuru ile Badou Ndiaye’nin önümüzdeki sezon da takımda kalmalarını istedi.  

Tecrübeli çalıştırıcının bu talebi sonrası yönetim harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, iki oyuncuyu bir kez daha kiralamak için önümüzdeki günlerde İngiltere’ye çıkarma yapacak. 

Silva istiyor ama...
Henry Onyekuru, Everton’da çalışma izni alamadığı için Galatasaray’a kiralanmıştı. 21 yaşındaki futbolcu, Cim Bom’da sergilediği performansla birçok takımın dikkatini çekti. Onyekuru’nun adı Dortmund ve Valencia gibi takımlarla anılıyor. Menacer Marco Silva’nın da Nijeryalı yıldızı yeni sezonda Everton kadrosunda düşündüğü kaydedildi. 

Ancak Onyekuru, İngiltere’de çalışma izni alma kriterlerini henüz karşılamadı. Başka talipleri olmasına rağmen oyuncunun Galatasaray’da devam etmek istemesi, yönetimin elini güçlendiriyor. 

Stoke’ta kalmayacak
Ndiaye, geçtiğimiz sezonun devre arasında Stoke City’ye satılmıştı. Kırmızı- Beyazlılar ligden düşünce, Cim Bom, Senegalli yıldızı kiralık olarak geri aldı. 

Stoke, bu sezon Championship’te kötü bir performans sergiledi ve Premier Lig yarışının gerisine düştü. İngiliz ekibi, Ndiaye’nin yüksek maaşından kurtulmak için oyuncuyu göndermeye sıcak bakıyor. Stoke’un önceliği, 28 yaşındaki oyuncuyu satmak. Ancak sezon başında da plan bu yönde olmasına rağmen talip çıkmamıştı. Galatasaray, bir kez daha kiralamak için Stoke’u ikna etmeye çalışacak.

Yorumlar
TREND HABERLER