GALATASARAY

Galatasaray şeytanın bacağını kırmaya hazırlanıyor

Sarı-Kırmızılı ekip, ligde Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor’la oynadığı son 16 maçın hiçbirini kazanamadı. Bu periyodu 5 beraberlik, 11 yenilgiyle geçen Aslan, Trabzon karşısında şeytanın bacağını kırmaya hazırlanıyor.

Galatasaray şeytanın bacağını kırmaya hazırlanıyor

Süper Lig’in 27. haftasında yarın Trabzonspor’u ağırlamaya hazırlanan Galatasaray, son dönemde güçlü rakipleriyle oynadığı maçlardaki kazanamama serisini sonlandırabilmek için sahaya çıkacak.

Sarı-Kırmızılı ekip, ligdeki önemli rakiplerinden Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir ile oynadığı son 16 lig maçında galibiyet göremedi. Galatasaray, 2015- 2016 sezonunun 22. haftasında, 21 Şubat 2016’da Trabzonspor’u 2-1 yendiği maçtan sonra söz konusu takımlar karşısında kazanmayı başaramadı.

Aslan, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir ile oynadığı son 16 müsabakadan 11 mağlubiyet ve 5 beraberlikle ayrıldı. Bu karşılaşmalarda 8 gol kaydeden Galatasaray, kalesinde 29 gole engel olamadı.

Fatih Terim'in Trabzonspor maçı 11'i

Trabzon’a 3 yenilgi : Galatasaray, hafta sonu ağırlayacağı Trabzonspor’a karşı bu kötü seride yaptığı 3 maçı da kaybetti. Cim Bom, 2016-2017 sezonununda Trabzonspor’a karşı 8. haftada konuk olduğu müsabakayı 1-0, 25. haftada evinde yaptığı maçı ise 2-0 kaybederken, bu sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada ise Bordo-Mavili takıma deplasmanda 2-1 yenildi.

Fenerbahçe beraberliği : Aslan, 16 maçlık seride Beşiktaş’a karşı 4 karşılaşmada 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik, Fenerbahçe’ye karşı 5 müsabakada 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik, Başakşehir’e karşı ise 4 mücadelede 3 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Aziz Yıldırım'dan Mahmut Uslu'ya uyarı

En farklı Başakşehir : Başakşehir Cim Bom’un önemli rakiplerine karşı çıktığı son 16 lig karşılaşmasındaki en kötü sonuçları, Başakşehir önünde oldu. Sarı-Kırmızılı takım, 2016- 2017 sezonunun 27. haftasında konuk olduğu Başakşehir’e 4-0 yenilirken, bu sezon 12. haftadaki maçı ise yine deplasmanda 5-1 kaybetti.

Galatasaray'da Burak Yılmaz için özel önlem!

Tüm gözler Belhanda’da : Aslan’ın 10 numarası Belhanda, Trabzonspor karşısında takımının kilit ismi olacak. Faslı futbolcu, Bordo- Mavililer’e karşı özel olarak hazırlanırken, şu ana kadar gösterdiği performans ile ligde birçok istatistikte zirvede yer alıyor. 28 yaşındaki futbolcu, geride kalan 26 haftada Süper Lig’de, maç başına 2.8 kilit pas, 3.6 dribbling ilk sırada 0.5 ara pası, 2.1 başarılı orta ile de ikinci sırada bulunuyor. Belhanda, bu sezon çıktığı 23 maçta 2 kez rakip fileleri sarsarken, 8 de asist yaptı.

Son karar Mariano : Linnes’in milli takımda yaşadığı sakatlık nedeniyle birkaç antrenman kaçırması, ibreyi Mariano’dan yana döndürdü. Teknik patron Fatih Terim, Trabzonspor karşısında sağ bekte büyük ihtimalle
Brezilyalı futbolcuya şans verecek. Milli aradan önceki Fenerbahçe derbisinde ise Mariano’nun kart cezası nedeniyle Linnes görev yapmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER