GALATASARAY

Galatasaray Fenerbahçeli iki yıldızın peşinde

Transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Galatasaray, Fenerbahçe'den iki ismin peşine düştü. Transferi Abdurrahim Albayrak yönetiyor. İşte detaylar...

Galatasaray Fenerbahçeli iki yıldızın peşinde

Bir yandan şampiyonluk kovalayan Galatasaray, diğer taraftan gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde yarışacak bir kadro oluşturmak için plan yapıyor.

Galatasaray'da scout ekibi ve Fatih Terim'in hazırlıkları doğrultusunda yönetime iletilen transfer listesindeki isimleri bitirmek için Abdurrahim Albayrak titizlikle çalışıyor.

Gelecek yıllarda Süper Lig'de yabancı oyuncu sınırlaması kuralının değişeceğini göz önüne alan Galatasaray Kulübü, kaliteli yerli oyuncularla kadrosunu zenginleştirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda Galatasaray, ezeli rakibinde forma giyen iki yıldıza göz dikti. İşte Galatasaray'ın Fenerbahçe'den transfer etmek istediği iki isim. Geçmişte Fenerbahçe ve Galatasaray, Alper Potuk için birbirine düşmüş, transfer savaşını Kanarya kazanmıştı. 2013 yılından beri sarı-lacivertli formayı taşıyan Alper Potuk bu sezon istenilen performansa bir türlü ulaşamadı.

27 yaşındaki oyuncu, bu sezon Süper Lig'de sadece 1 maça 11'de çıkabildi. Ligde 7 maçta golü veya asisti yok. Avrupa'da ise 6 maçın 4'üne 11'de başladı. 2 gol attı, 1 asist yaptı. Ancak düzenli 11 oyuncusu olamadı.

Galatasaray'da Fatih Terim'in "Kanat bölgesine mutlaka transfer yapmalıyız" ifadesinden sonra Alper Potuk gündeme girdi. Yönetim, şu anda 27 yaşındaki futbolcu için herhangi bir hamle yapmayacak. Sezon biter bitmez ise ezeli rakibi Fenerbahçe ile masaya oturacak. Alper'in de forma bulamadığı için ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.

ŞENER İÇİN DE BASKI ARTIYOR
Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'den sadece Alper Potuk'a talip değil..Sağ bek Şener Özbayraklı da sarı-kırmızılı ekibin transfer listesinde yer alıyor.Tecrübeli futbolcuyla Beşiktaş da ilgileniyor. Sezon biter bitmez 29 yaşındaki sağ bek için kıran kırana bir 'transfer derbisi' yaşanacak. Şener'in Galatasaray'a yakın olduğu konuşulsa da son durum merakla beklenecek.

Yorumlar
TREND HABERLER