DÜNYADAN FUTBOL

Roma'da Cengiz Ünder depremi

Roma'da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder hakkında İtalyan basınından gündemi sarsan bir iddia ortaya atıldı. İtalyan devinin Cengiz hakkındaki nihai kararını verdiği öne sürüldü

Roma'da Cengiz Ünder depremi

Serie A ekibi Roma'da forma giyen 21 yaşındaki milli futbolcumuz Cengiz Ünder hakkında İtalyan basınından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi.

Ülkede yayın yapan spor kanalı Sport Mediaset'in paylaştığı habere göre Sarı Kırmızılı ekip, önümüzdeki yaz için Cengiz'i satış listesine koydu. Oyuncu için belirlenen bonservis bedelininse 40 milyon euro olduğu kaydedildi.

Ligde 7. sırada bulunan ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmama riskiyle karşı karşıya kalan Roma'nın UEFA'nın Finansal Fair Play kurallarını karşılayabilmek için gelire ihtiyaç duyduğu ve bu amaçla da milli futbolcuyu satacağı konuşuluyor.

Roma'yla 2022 yazına dek sözleşmesi bulunan Cengiz, bu sezon 6 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi. Sağ kanat oyuncusunun adı, son dönemlerde Chelsea ve Bayern Münih gibi dev takımlarla birlikte anılıyordu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER