FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in yerine Fabri geliyor

Fenerbahçe yönetiminin gelecek sezonda Volkan Demirel ile yola devam etmeme kararının ardından kaleye sürpriz bir isim geliyor. Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan Fabri Fenerbahçe'nin gündeminde yer alıyor.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in yerine Fabri geliyor

Harun Tekin ve Volkan Demirel'in istikrarsız performansı nedeniyle yeni sezon öncesi kaleci transferini gündemine alan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe, sezon başı Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan Fabri'yi de gündeme aldı. Yönetim, İngiliz ekibiyle Premier Lig'den düşen başarılı kalecinin menajeriyle temasa geçip ilk adımı attı.

Bir süredir Asmir Begovic'le ismi anılan Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş formasıyla önemli başarılara imzasını atan Fabri için atağa kalktı.

ERSUN YANAL DA ÇOK İSTİYOR

Teknik direktör Ersun Yanal'ın verdiği onay sonrasında sportif direktör Damien Comolli düğmeye bastı.

Comolli, İspanyol eldivenin menajeriyle temasa geçerek transfer konusunda ilk adımı attı.

FABRİ DE OLUMLU BAKIYOR

Sabah'ın haberine göre Sambade'nin Beşiktaş'a getirdiği Fabri konusunda istekli olduğu öğrenilirken Fulham'da 3. kaleci durumuna düşen İspanyol eldivenin de Fenerbahçe'ye sıcak baktığı öğrenildi.

FULHAM'DA FORMAYI UNUTTU

2016-2018 yılları arasında Beşiktaş kalesini koruyan Fabri, 2016-17'deki şampiyonlukta önemli rol oynamıştı. Bu sezon Premier Lig'de Fulham'la sadece 2 maça çıktı 5 gol yedi. 

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER