BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta tek seçenek Sergen Yalçın olarak görülüyor

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta, siyah beyazlı taraftarlar Alanyaspor'da teknik direktörlük görevini sürdüren Sergen Yalçın'a sevgi gösterisinde bulundu. Taraftar Şenol Güneş'in yerine Sergen Yalçın'ı görmek istediklerini tribünlerde dile getirdi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Beşiktaş'ta tek seçenek Sergen Yalçın olarak görülüyor

Beşiktaş'ta taraftar Şenol Güneş'in yerine Sergen Yalçın'ı teknik direktör olarak görmek istiyor. Alanyaspor maçında Sergen Yalçın için tezahüratlarda bulunan siyah beyazlı taraftar yönetimi de eleştirdi.

Sosyal medyadan sürekli olarak Sergen’in yeni hoca olarak seçilmesi yönünde paylaşımlarda bulunan taraftarlar, maç sonu soyunma odasına giden genç teknik adamı yeniden sahaya döndürmek için dakikalarca susmadan tezahürat yaparak, yönetime ciddi bir mesaj yolladılar.

FİKRET ORMAN'A TEPKİLER SÜRÜYOR

Beşiktaş'ta özellikle Çarşı grubunun Başkan Fikret Orman’a tepkisi sürüyor. Şampiyonluğun büyük ölçüde kaybedilmesinden Orman’ı sorumlu tutan taraftarlar, Alanyaspor maçında gemileri yaktı. Aynı taraftarlar diğer yandan da Sergen Yalçın konusunda yönetime ağır baskı yapıp, özellikle sosyal medya üzerinden “Sergen yoksa barış yok” imasında bulunuyorlar

İLK SIRADA LUCESCU VAR

Fikret Orman, kongre sonrasında yeni teknik direktör konusunda ciddi adımlar atıp, adaylarla görüşmelere başlayacağını açıklamıştı. Adaylar arasında ilk sırayı Mircea Lucescu alıyor. Aynı takımı 2 kez çalıştırmama prensibi bulunan Rumen Hoca ikna edilmeye çalışılacak. Sergen Yalçın, Okan Buruk ve Guti de adaylar içinde. Öte yandan Nouma da yönetimden takım arkadaşı Sergen’i takımın başına getirmesini istedi.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER