Fenerbahçe için Maxi Olivera iddiası Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Maximiliano Olivera oldu. Fiorentina forması giyen Uruguaylı futbolcunun menajerinin görüşme yapmak için İstanbul'da olduğu iddia ediliyor.
Elif Elmas'a milli davet Makedonya'nın UEFA Uluslar Ligi’nde oynayacağı Cebelitarık ve Ermenistan maçlarının aday kadrosuna Fenerbahçeli Elif Elmas da davet edildi.
Fenerbahçe Harun Tekin'le anlaştı Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Fenerbahçe ile Harun Tekin'in transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık." dedi.
Fenerbahçe Frey ve Reyes'le sözleşme imzaladı Fenerbahçe Kulübü, yeni transferler Frey ve Reyes için imza töreni düzenledi. İki futbolcu Sportif Direktör Comolli'nin de katıldığı törende resmi sözleşmeye imza attı. Comolli imza töreninde transfer gelişmeleri ile ilgili birçok soruyu cevaplandırdı.
Aziz Yıldırım'dan flaş Fenerbahçe sözleri Başkan Ali Koç, finansal sorunlarla boğuşurken, seçimi kaybedip işlerinin başına dönen Aziz Yıldırım ise yakın dostlarına memnuniyetini böyle ifade etti: Her gün 1 milyon bulmaktan kurtuldum. Çok rahatladım. Huzurluyum.
F.Bahçe'den sert açıklama! Ali Koç bir kez daha konuşacak Fenerbahçe gündemde yer alan haberler hakkında sert bir açıklama yaptı ve Başkan Ali Koç'un bir kez daha açıklama yapacağını duyurdu
Fenerbahçe'nin Fabian'dan vazgeçme nedenleri Fenerbahçe, İstanbul'a getirdiği Fabian'ı almaktan vazgeçti. Menajer oyunlarının yanı sıra bir de sağlık sorunları eklenince transfer gerçekleşmedi.
Phillip Cocu'nun raporu ortaya çıktı 6 transfer geliyor! Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun sezon başında yönetime verdiği rapor ortaya çıktı. Hollandalı teknik adamın 6 transfer istediği öğrenildi.
Volkan Demirel'in ilginç istatistiği İlk üç haftada kalesine gelen 6 isabetli şutta 3 gol yiyen Fenerbahçe'de çerçeveyi bulan ortalama her iki şuttan biri filelere buluşurken, Volkan'ın formsuz görüntüsü endişe verdi.
Fenerbahçe lige yine kötü başladı Genellikle lige kötü başlamasıyla bilinen F.Bahçe, 3 maçta 2 mağlubiyet alarak yine şaşırtmadı. Sarı-lacivertlilerde hedef, Beşiktaş derbisine kadar toparlanıp 6. haftadaki dev maçla çıkışa geçmek.