FENERBAHÇE

'Fener Ol' kampanyasına Cem Yılmaz damga vurdu

Acun Ilıcalı, 'Fenerbahçe Winwin' ve 'Fener Ol kampanyası dayanışması için TV8-FBTV ortak yayınında Cem Yılmaz ile bir araya geldi. Cem Yılmaz, giydiği Fenerbahçe formasında efsane ismin imzasını öperek geceye damga vurdu.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
'Fener Ol' kampanyasına Cem Yılmaz damga vurdu

Başkan Ali Koç, teknik direktör Ersun Yanal, futbol takımının tamamı, sanatçılar Ezgi Mola, Merve Özbey, Oğuzhan Koç eski futbolcular Tuncay Şanlı, Semih Şentürk ve Abdülkerim Durmaz katıldı.

TV8 ve FBTV'de ortak olarak yayınlanan Fenerbahçe'ye destek kampanyası "Win Win" (Kazan Kazan) büyük ses getirdi.

Cem Yılmaz kampanya için özel olarak tasarlanan formayı giyerken Alex de Souza'nın imzasını öptü. Ünlü komedyen ayrıca kampanyaya katılan 1500 kişiye özel bir gösteri düzenleyeceğini açıkladı.

"İŞTE BUDUR FENERBAHÇE'NİN ZENGİNLİĞİ"

Acun Ilıcalı 01.00'de toplamda 600 bin SMS atıldığını açıkladı. 45 binin üzerinde ise forma satıldığı duyuruldu. Programın ilerleyen dakikalarında ise atılan SMS'in 750 bini geçtiği, 55 binin üzerinde de forma satışı yapıldığı açıklandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "İşler zorda. Seçilmeden önce bizler elele vererek, kitlesel bir hareketle, ancak Fenerbahçe'nin yapacağını söyleyerek başladık. Biz elimizden gelen katkıyı verdik. Türkiye tarihinde görülmemiş bir destek vereceğiz dedik, verdik. Fener Ol'u 4 Nisan'da başlattık. Tarihi bir geceydi. Kara bir gündü. 12 Mayıs'ta öyle bir gece. Çorbada herkesin tuzu olsun dedik. İş adamı, sanatçı, memur, yargıç, hakim dedik. İşte budur Fenerbahçe'nin zenginliği" diye konuştu.

CEM YILMAZ: AÇ GELDİM… YİYECEK TARAFTAR VARSA HEMEN YİYELİM!

Cem Yılmaz ise "Bana ne zaman görev düşecek diye bekliyorum. Kendime bir vazife icat etmeyeyim ama ‘Haydi Cem Ağabey, ne yapacaksın." der gibi bakıyor buradaki kardeşler. Bir kere çok özendim. Beş forma beni kesmez. Bir avantajım olduğunu düşünüyorum. Sevilen biri olmak çok güzel. Diğer takım taraftarlarından da katılım bekliyoruz. Dayanışma topluca yapılan bir şeydir bu ülkede. Benimle de yemek yiyin. Benimle ilgili de bir şey yapın. Buraya aç geldim. Yiyecek bir taraftar varsa hemen yiyelim. Benimle canlı yayında hemen yesinler. Nusret'i arayayım mı?" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER