GALATASARAY

Fatih Terim'den sürpriz kadro

Süper Lig'in 8 hafta açılış maçında Galatasaray, Demir Grup Sivasspor takımını konuk edecek. Fatih Terim'in maça sürpriz bir kadro ile çıkması bekleniyor

Fatih Terim'den sürpriz kadro

Süper Lig'de milli ara Galatasaray-Sivasspor maçıyla yarın son buluyor.

Sarı-kırmızılı ekibin Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Fatih Terim basın toplantısında değişim sinyali vermişti. Terim bu maçta çıkaracağı kadro merakla bekleniyor.

Falcao kadroda yok
Hiç kuşkusuz taraftarın merak ettiği Falcao'nun durumu. Aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle antrenmanlarda yer almayan Kolombiyalı golcü bu maçta forma giyemeyecek. Terim ve ekibi, Falcao'yu bir sonraki hafta oynanacak Beşiktaş derbisine saklıyor. Terim, Aslan'ın beklerinde değişikliğe gitti. Mariano'nun cezası nedeniyle oynamayacağı Sivasspor maçında sağ bekte Şener Özbayraklı, sol bekte Ömer Bayram görev yapacak.

Stoperde ise sakatlığı bulunan Luyindama'nın durumu maç saatinde belli olacak. Galatasaray'da Marcao-Donk'un stoper ikilisi olarak çıkması bekleniyor. Galatasaray'da en büyük değişiklik ise orta saha kurgusunda yaşanacak. Nzonzi ve Seri'nin yeri banko iken kanatlarda değişikliğe gidiliyor. Feghouli'nin performansından memnun olmayan Terim, Emre Mor'u sağ açıkta kullanacak. Sol açıkta Babel'in oynaması bekleniyor.

Belhanda belirsizliği
En çok merak edilen konulardan biri ise Belhanda'nın ilk 11'de çıkıp çıkmayacağı sorusu... Terim'in Gençlerbirliği maçı sonrasında işaret ettiği isimlerden olan Belhanda'yı yine ilk 11'de değerlendirmesi öngörülüyor.

Taylan Antalyalı sürprizi
Fakat Belhanda'nın da maça yedek başlaması sürpriz olmaz. Belhanda'nın yedek başlaması durumunda 10 numara pozisyonuna Seri görev yapacak. Seri'den boşalan yere ise Taylan Antalyalı monte edilecek.

Özel olarak ilgilenildi
Milli takım arasında çok iyi çalışan Taylan Antalyalı forma şansını iyi değerlendirmek istiyor. Hafta boyunca yapılan idmanlarda Terim ve ekibi Taylan ile özel olarak ilgilendi. Öte yandan sarı-kırmızılı taraftarlar da Taylan'ın daha fazla forma giymesini destekliyor.

Forvette ise Falcao'nun sakatlığı sonrasında Andone görev alacak. 

Yorumlar
TREND HABERLER