MİLLİ TAKIM

Burak Yılmaz milli takıma geri dönecek mi?

Beşiktaş formasıyla 7 maçta 5 gollük performans sergileyerek sezonun ikinci yarısına damgasını vuran Burak Yılmaz, milli formaya yeniden kavuşuyor.

Burak Yılmaz milli takıma geri dönecek mi?

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, Beşiktaş formasıyla kısa sürede eski günlerine geri dönüş yapmıştı. Bordo-Mavililer’de yönetimle yaşadığı kriz sebebiyle sezonun ilk yarısında sadece 7 maça çıkabilen Burak, Kara Kartal’a katılmasının ardından devre arası kampında eksiklerini kapattı. 

Beşiktaş’ta görev aldığı süreçte formunu yavaş yavaş bulmaya başlayan Burak, Bursaspor karşısında attığı 2 golle patlama yaptı. 

Ardından Fenerbahçe derbisinde de rakip fileleri 2 kez sarsan yıldız futbolcu, son olarak geçen hafta Kayserispor’la yapılan maçta da 1 gol ve bir asistlik performans sergileyerek yıldızını parlattı. 

Son olarak 2 sene önce...

Beşiktaş formasıyla yaşadığı büyük çıkışla formunda olduğunu gösteren Burak Yılmaz’a bu görüntüsü sonrasında Milli Takım kapıları da açıldı.

Ay Yıldızlılar’da son olarak 6 Ekim 2017’de İzlanda’yla oynanan Dünya Kupası Elemeleri I Grubu karşılaşmasında görev yapan Burak Yılmaz’ın, 22 Mart’ta Arnavutluk ve 25 Mart’ta Moldova’yla oynanacak Euro 2020 Elemeleri mücadelelerinin kadrosunda yer alması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER