BEŞİKTAŞ

Beşiktaş 7 futbolcu ile yolları ayırıyor

Beşiktaş'ın büyük planı belli oldu. Sezon sonu tarihi bir operasyona başlayacak olan Beşiktaş yönetimi 7 isim ile yolları ayırıyor.. İşte Beşiktaş ile yolları ayıracak olan futbolcular... .

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Beşiktaş 7 futbolcu ile yolları ayırıyor

Beşiktaş yönetimi tarihi bir operasyona hazırlanıyor. Bu operasyonu sezon sonu başlatacak olan siyah-beyazlılarda tam anlamıyla bir yaprak dökümü yaşanacak. 

Önümüzdeki sezonun transferleri Beşiktaş'ın Devler Ligi'ne katılıp katılmamasına göre belirlendi. İkinci Galatasaray ile 3 puanlık fark bulunan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne katılmanın hesaplarını yapıyor.

YILDIZ TRANSFERLERİN ÖNÜ AÇILACAK

Takımdan gönderilecek isimlerin belli olduğu Beşiktaş'ta bu hedef gerçekleşirse yıldız transferlerin önü açılacak. Siyah-beyazlılar eğer ikincilik hedefini tutturamazsa transferde daha çok genç isimlere yönelecek.

TARİHİ OPERASYON KAPIDA

Kartal sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Adriano ile anlaşmayı yenilemeyecek. Brezilyalı futbolcunun 34 yaşında olması nedeniyle yönetim yeni bir sözleşmeyi düşünmüyor.

ADEM LJAJİC ALINIYOR

Beşiktaş yönetimi Torino'dan kiraladığı Adem Ljajic'in bonservisini ise İtalyan kulübüne 6.5 milyon Euro vererek alacak. Siyah-Beyazlılar Torino'ya bu parayı 30 taksitle ödeyerek bu işi sonuçlandıracak.

VIDA SATILACAK

Kartal'da bu sezon performansıyla tam not alan Vida ise ancak astronomik bir rakam gelirse satılacak. Yönetimin Hırvat futbolcu için 15 milyon Euro'dan aşağı yapılacak bir teklifi değerlendirmeye almayacak.

Beşiktaş'ın yollarını ayrılacağı diğer isimler şöyle : QUARESMA, MEDEL, LARIN, LENS, ENZO ROCO, MIRIN

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER