FUTBOL

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut konuştu

Başakşehir Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşerek, sözleşmesini anlaşmalı olarak fesheden Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut konuştu. Arda Turan'ın sezon sonuna kadar Galatasaray'da oynarsa 1 lira bile almayacağını ifade eden Bulut, önemli açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut konuştu

Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e gelen Arda Turan ile ilgili menajeri Ahmet Bulut'tan açıklama geldi.

Başakşehir'deki sözleşmesini Başkan Göksel Gümüşdağ ile görüşerek anlaşmalı bir şekilde fesheden Arda Turan hakkında menajer Ahmet Bulut "Arda, Başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ ile görüşerek kariyerinde yeni bir sayfa açmak adına kendisinden izin istedi. Gümüşdağ, Arda Turan’ın bu talebini uygun görüp olumlu yanıt verirken tecrübeli futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi" şeklinde konuştu.

Arda Turan da hakkında çıkan haberlere karşılık  “Başkanımız Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelip kendisine kariyerimde yeni bir sayfa açmak istediğimi belirttim. Son derece yapıcı bir şekilde geçen görüşme sonrasında anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yine en mutlu olduğum şeyi yapmaya; yani futbol oynamaya devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

Ayrıca Ahmet Bulut, “Arda Turan eğer Galatasaray’la anlaşırsa sezon sonuna kadar 1 lira bile almadan bedava oynar” ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz 'gündem dışı' dedi

Hatırlanacağı üzere Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan ile ilgili "Gündemimizde yok. Geçmişe değil geleceğe bakmalıyız" şeklinde konuşmuştu. Bu sözlere de Fatih Terim "Ben olsam o cümleyi kullanmazdım" şeklinde eleştiri yapmıştı.

Arda Turan Barcelona'da kalacak

Arda Turan ile ilgili bir iddia da İtalya'dan geldi. İtalyan muhabir Nicolo Schira, “Arda Turan, Barcelona’ya dönerek sezon sonuna kadar bekleyecek. Sezon sonunda sözleşmesi bitince Galatasaray’a transfer olacak” açıklamasını yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER