GALATASARAY

Arda Turan Galatasaray'a geri dönmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray'ın Başakşehir'i mağlup edip bu sezon şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Arda Turan, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den özür diledi ve sarı kırmızılı takıma geri dönmek istediğini ifade etti.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Arda Turan Galatasaray'a geri dönmek istiyor

Bir zamanlar Galatasaray forması giyen daha sonra Barcelona'ya transfer olan, ordan da Başakşehir ile anlaşıp Spor Toto Süper Lig'in bu sezonunda Başakşehir forması giyen Arda Turan Fatih Terim'den özür diledi.

Barcelona ve Başakşehir'de istenmeyen futbolcu konumuna gelen Arda Turan, Fatih Terim'den özür dileyerek sarı kırmızılı kulübe geri dönmek istediğini ifade etti.

Cenazede kızgınlık sona erdi

Milli takımda yaşanan olaydan dolayı Fatih Terim ile arası açık olan Arda Turan o olaydan sonra Fatih Terim'in babasının cenazesinde kendisini aramış ve ikili arasındaki kızgınlık bir anlamda sona ermişti. 

Takvim'de yer alan habere göre, Başakşehir'in şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırmasının ardından Arda Turan ile yola devam etmek istemediği öğrenildi.

Barcelona da istemiyor

Barcelona'dan kiralık olarak Başakşehir'de forma giyen yıldız oyuncu ile Barcelona da yollarını ayırmak istiyor. Bu gelişmeler doğrultusunda da Arda Turan eski kulübü Galatasaray'a geri dönmek istediği ortaya çıktı.

Arda Turan Medipol Başakşehir ile toplamda 16 maça çıktı ve 793 dakikada 3 asist yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar 4 yorum
TREND HABERLER