BEŞİKTAŞ

Anlaşma tamam! Lucescu'nun tek şartı var

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları son buldu.. Şenol Güneş'in yerine göreve gelecek isim belli oldu.. Yönetim Lucescu ile anlaşma sağladı ancak Rumen teknik adamın tek şartı var.. İşte bomba iddianın detayları..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Anlaşma tamam! Lucescu'nun tek şartı var

Beşiktaş'ta gelecek sezon Şenol Güneş'in yerine göreve gelecek isim Lucescu! Başkan Fikret Orman, yaptığı açıklamayla Rumen teknik adamla görüşmeler yaptıklarını doğruladı.
 
LUCESCU'NUN TEK ŞARTI VAR
Yönetimin oy çokluğu ile Lucescu'da karar kıldığı öğrenilirken ufak pürüzlerin aşılması halinde tecrübeli teknik adamın sezon bitimiyle birlikte Beşiktaş'ın başına geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Lucescu'nun bir şartı var. Rumen hocanın transferde tek yetkili olmak istemesi yönetimi düşündürüyor.
 
BÜTÇE KONUSUNDA PLANLAMA YAPILACAK
Bütçede küçülmeye gidecek olan yönetim, Rumen çalıştırıcının istediği oyuncuların alınamaması halinde kriz yaşanmasından endişe duyuyor. Başkan Orman'ın önümüzdeki günlerde Lucescu ile tekrar masaya oturacağı ve bütçe konusundaki planlamalarını detaylıca anlatacağı öğrenildi. Anlaşma sağlanırsa Lucescu ile Beşiktaş birlikteliği, mayıstaki seçiminden sonra imzaya kalacak.

Yorumlar
TREND HABERLER