FUTBOL

Ali Koç'un kovduğu antrenörler köstebek çıktı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, görevlerine son verilen 3 antrenörün sezon başından beri dışarıya bilgi sızdırdığını açıkladı.

Ali Koç, geçtiğimiz günlerde görevlerine son verilen Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı'nın sezon açılışı olan 28 Haziran'dan itibaren oyuncu performansları, takım istatistikleri dahil olmak üzere tüm verileri dışarıya sızdırdığını ifade etti.

"GÖREVLERİNE BİLEREK CUMA GÜNÜ SON VERDİK"..."Bu hocaların işine Cuma günü son verdik ki eşyalarını almasınlar diye. Pazar günü de söyledim, en büyük vefa Fenerbahçe. İçeriden bunlara bilgi verenler olduğunu öğrendik. Hala kabullenmekte sıkıntı yaşıyorum. Neden yaptılar bilemiyorum. Bu arkadaşların bilgisayarında, bilhassa birininkinde, görüyoruz ki 28 Haziran'dan itibaren yani sezon açılışından itibaren idman programları, idman performans verileri, idmanlarla ilgili tüm istatistikler ve raporları dışarıya sızdırıyorlar.

Yani kulübün kendi sisteminden yani Fenerbahce.org'tan kendi gmail hesabına oradan da başkasına sızdırıyorlar. Bunlar kulübün mülkiyeti. Bir taraftan değişime inanmıyorlar. Köstek oluyorlar. Sonra eyleme geçiyorlar Sonra da bilgileri dışarıya sızdırıyorlar. Ne amaçla, neden bilemiyorum. Sonra daha ironik bir durum ortaya çıkıyor. Samandıra'daki bilgisayar sisteminde bütün veriler toplanıyor. Hocalar oradan o bilgileri alıyorlar. İronik durum şu, geçen senenin bütün idman ve performans dataları da silinmiş. "Neden silindi?'' denildiğinde, "Yeterli değil" deniyor. Bu devirde 600-700 dolara hafıza artırılıyor."

Ayrıca bu üç yardımcının Cocu'yu göndermek için çalıştıklarını belirterek, "Soyunma odasında bir halı var. 'Bu halı ne?' deniyor. 'Bugün Beşiktaş bizi yenecek hocanın cenazesini halıya saracağız' cevabı veriliyor ve dalga geçiyorlar. 'Bu takımı yenemeyiz, kalitemiz yok' gibi söylemler var. Maç başlayacak yahu" dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER