MAÇ ANLATIMLARI

Nijerya'da Yobo milli takımı bıraktığını açıkladı

Nijerya'da Yobo milli takımı bıraktığını açıkladı 2014 FIFA Dünya Kupası'na ikinci turda Fransa'ya 2-0 yenilerek elenen Nijerya'da Yobo milli takımı bıraktığını açıkladı..

İstatistikler Panzerler ve Sambacılar için tehlike arz ediyor

İstatistikler Panzerler ve Sambacılar için tehlike arz ediyor Dünya Kupası 2. Tur maçlarında gruplarını lider tamamlayan takımlar yoluna devam ediyor.

Kamerun'da şike iddialarına soruşturma

Kamerun'da şike iddialarına soruşturma Kamerun Futbol Federasyonu, 2014 Dünya Kupası'nda oynadıkları üç grup maçı hakkında ortaya atılan bahis şikesi iddialarıyla ilgili soruşturma başlattı.

Fildişi Sahili Milli Takımı'nın başına İtalyan Giovanni Trapattoni getirildi

Fildişi Sahili Milli Takımı'nın başına İtalyan Giovanni Trapattoni getirildi 2014 Dünya Kupası'nda başarısız bir görüntü çizen Sabri Lamouchi'nin görevine son verildi.

Fatih Terim'den Dünya Kupası iddiası

Fatih Terim'den Dünya Kupası iddiası Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Dünya Kupası için bulunduğu Brezilya'da önemli açıklamalar yaptı.

Dünya Kupası’nın Wesley Sneijder’e etkileri

Dünya Kupası’nın Wesley Sneijder’e etkileri Wesley Sneijder, Dünya Kupası'nda oyuncu özelliklerini daha da geliştirirken, bonservis fiyatını da 20 milyon euroya kadar çıkardı.

Wesley Sneijder Hollanda'da kahraman ilan edildi

Wesley Sneijder Hollanda'da kahraman ilan edildi Meksika Hollanda maçının son dakikalarında beraberlik golünü sağlayan Wesley Sneijder ülkesi Hollanda'da kahraman olarak görülüyor.

Almanya: 2 - Cezayir: 1 (Dünya Kupası 2014)

Almanya: 2 - Cezayir: 1 (Dünya Kupası 2014) Almanya ile tarihinde ilk kez gruptan çıkma başarısı gösteren Cezayir, kozlarını 2. turda paylaştı.

Fransa: 2 - Nijerya: 0 (Dünya Kupası 2014)

Fransa: 2 - Nijerya: 0 (Dünya Kupası 2014) Dünya Kupası F Grubu'ndan 2. olarak çıkan Nijerya, son 16'da Fransa ile karşı karşıya geldi.

Arjantin hakem değiştirtti!

Arjantin hakem değiştirtti! Arjantin Futbol Federasyonu, İsviçre ile oynayacakları maçın hakemini değiştirtti.

TREND HABERLER