GALATASARAY

Wesley Sneijder'in pabucunu dama attı

Ligde 1 gol ve 2 asistle oynayan Faslı yıldız, Bursa’da ayak basmadık yer bırakmadı. Modern bir orta saha olduğunu kanıtladı....

Wesley Sneijder'in pabucunu dama attı

Ligde müthiş bir performans gösteren ve zirveye kurulan Galatasaray sezon öncesinde çok çalkantılı günler yaşamıştı. Yönetimin, 4.5 yıldır taraftarın sevgilisi olan Wesley Sneijder'i gönderip yerine Younes Belhanda'yı alması ortalığı karıştırmıştı. Bu karar nedeniyle neredeyse herkes yönetimi topa tutmuştu.

​BURSA ÖNÜNDE ZİRVE YAPTI

Fakat geçen kısa sürenin ardından rüzgar tersine esmeye başladı. Belhanda 6 haftada gösterdiği performansla adeta Sneijder'i unutturdu. Faslı yıldız 1 gol ve 2 asisitlik katkı verirken, Bursa'da zirve yaptı.

Ahmet Çakar'ın rüyası stüdyoyu kahkahaya boğdu

​TARAFTARLARDAN ALKIŞ ALDI

Sahada ayak basmadık yer bırakmayan, her etkili atağın içinde olan Belhanda klasik bir 10 numaradan ziyade çok modern bir orta saha olduğunu gösterdi. Taraftarlar Faslı yıldızı ayakta alkışladı.

​SNEİJDER'İN ADINI ANAN YOK

Belhanda'nın bu performansı sonrası kimse Sneijder'in ismini artık ağzına bile almıyor. Gidişi büyük olay olan Sneijder ise gittiği Nice takımında forma şansı bulmakta çok zorlanıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER