GALATASARAY

Tudor'dan Dursun Özbek'e net mesaj!

Hırvat teknik direktör Igor Tudor, Kasımpaşa maçı sonrası soyunma odasına gelen Dursun Özbek'e futbolcuları şikayet etti.

Tudor'dan Dursun Özbek'e net mesaj!

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Kasımpaşa karşılaşması sonrasında soyunma odasına inerek, kendisi ve futbolcularıyla ayrı ayrı toplantılar yapan kulüp başkanı Dursun Özbek’e, takım içinde yaşanan bütün olayları detaylarıyla anlattı.

4 OYUNCU ARKAMDAN İŞ ÇEVİRİYOR

Hürriyet gazetesinin haberine göre, başarısız sonuçların sorumlusunun bazı futbolcular olduğunu ifade eden Tudor, eylemleri ve söylemleriyle takıma zarar veren oyuncuların isimlerini de açıkladı. Wesley Sneijder, Aurelien Chedjou, Nigel de Jong ve Bruma’nın hal ve hareketlerinden rahatsız olduğunu belirten Hırvat teknik adam, düşüncelerini şöyle dile getirdi:

“Bu bana karşı yapılan bir organizasyon. Takımdaki dört futbolcu Sneijder, Chedjou, De Jong ve Bruma benim arkamdan organizasyon yapıyorlar. Birbirlerini bana karşı dolduruyorlar. Daha da ileri gidip takımdaki diğer futbolcuları etkilemeye çalışıyorlar. Galatasaray’ın sorunu kesinlikle teknik adam değildir. İsimlerini açıkladığım bu oyuncular Galatasaray’a zarar veriyor. Bu mantalitedeki oyuncularla yola devam etmemiz zor.”

Öte yandan taraftan Galatasaray yönetiminin, geçtiğimiz cuma günü futbolcuların birikmiş alacaklarının 2 aylık bölümünü ödediği öğrenildi.

CEZALAR YOLDA

Dursun Özbek’in önünde 2 şık var:

1- Sneijder başta olmak üzere, Tudor’a bayrak açan bazı oyunculara geçtiğimiz aylarda verilen ancak daha sonra dondurulan astronomik para cezaları sezon sonunda yürürlüğe sokulacak. (Yönetim Sneijder’e, geçen sezon 8 sarı kart gördüğü için 2.2 milyon Euro, Tuzla karşılaşmasında rakibe tekme atınca 3 maç ceza alan Chedjou’ya 780 bin Euro ceza kesmişti).

2- Sneijder, Chedjou, Bruma ve De Jong’a yeni para cezaları verilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER