GALATASARAY

TFF Fatih Terim'in sözleşmesini geçersiz saydı

Spor Toto Süper Lig'in bu sezon ikinci yarısına transferlerle başlayan Galatasaray'da, Fatih Terim ile ilgili merak edilen bir konu açıklığa kavuştu. Fatih Terim'in sözleşmesinin yenilendiği öğrenildi.

TFF Fatih Terim'in sözleşmesini geçersiz saydı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 105 gün önce sözleşme yenilemişti. Galatasaray da bu sözleşmeyi KAP'a bildirdi. Ancak TFF'nin kuralları gereği Fatih Terim'in imzası ara dönemde atıldığı için işleme alınmadı. TFF'nin kuralına göre imzanın ara dönemde atılmaması gerektiği öğrenildi.

BOŞ KAĞIDA İMZA ATMIŞTI

Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Fatih Terim daha önce yönetim ile bir araya gelip boş kağıda imza atmıştı. O zamanda Fatih Terim'in, Galatasaray yönetimi ile anlaşıp, sözleşme imzalaması TFF tarafından dikkate alınmadı. Çünkü TFF'nin teknik adamların ara dönemlerde uzatılan mukavelelerini sözleşme bitimi tarihinden itibaren işleme koyduğu öğrenildi.

TFF'den öğrenilen bu bilgilere göre Fatih Terim'in 31 Mayıs 2019'da bitecek olan sözleşmesinin ardından, 1 Haziran 2019'da yeni sözleşme devreye girecek.

Yorumlar
TREND HABERLER