BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten Quaresma cevabı!

Antalyaspor'u 6-2 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Kagawa, Qauresma ve Vida hakkında açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten Quaresma cevabı!

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'u 6-2 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş önemli açıklamalarda bulundu.
 
"Çok rahat gol yiyoruz"
"Çok rahat gol yiyoruz, maalesef bu maçta da oldu. İzleyenler için gol oldu, o güzel ama bizim teknik olarak gol yememiz ve gol kaçırmamız sıkıntılı. Geçen hafta 2 puanla moralimizi kaybetmiştik hak etmesek bile. Bugün morali geri aldık, puan kaybını henüz gidermiş değiliz."
 
"Kagawa enteresan..."
"Kagawa enteresan oldu, futbol böyle bir şey. Attığınız gol rekor da olabilir. Oyuncu kalitesi belli, bizim de oynayıp başarılarını ve katkılarını bekliyoruz. Onun için de, bizim için de iyi oldu. Diğer oyuncular da katkılı çalıştılar."
 
Vida için kaptanlık yanıtı
Yayıncı kuruluş muhabirinin "Vida'nın kaptanlığı gündeme gelebilir mi?" sorusuna Güneş, "Kaptanlık o kadar mesele değil, herkes kaptan. Önemli olan aynı duyguyu paylaşmak. Pozisyonlar verdik, bunda Vida ve Mirin'in hataları da oldu. Kaliteli takımların yapmayacağı hatalar yapmazsak, daha iyi sonuçlar alırız" yanıtını verdi.
 
"Quaresma kararı..."
"Quaresma idmana çıkıyor, haftaya ne olacağını bilmiyorum. Gidip gelme konusu benim verebileceğim bir karar değil şu anda."

Yorumlar
TREND HABERLER