ANTALYASPOR

Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor'a fark attı!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'u deplasmanda 6-2 mağlup etti. Siyah-beyazlı takımın yeni transferi Kagawa, 81. dakikada oyuna dahil oldu ve 3 dakikada 2 gol attı

Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor'a fark attı!

Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'u deplasmanda 6-2'lik skorla mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerini Ljajic, Dorukhan, Atiba, Kagawa (2) ve Salih Dursun (K.K) atarken Antalyaspor'un gollerini Doukara ve Chico kaydetti.

Beşiktaş bu galibiyet ile puanını 33'e yükselterek averajla 3.sıraya yerleşti. Antalyaspor ise 25 puan ile 9.sıradaki yerini korudu.

ANTALYASPOR: 2-6 :BEŞİKTAŞ

MAÇ BİTTİ! Müthiş maçta kazanan 6-2'lik skorla Beşiktaş oldu.

90. dakika: GOL Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ön direkteki Mevlüt'ün kafasından seken topu arka direkte Chico ağlara yolladı: 2-6

85. dakika: KAGAWA'DAN İKİNCİ GOL! Kagawa inanılmaz bir işe imza attı! Japon oyuncu, yeni takımıyla ilk maçında oyuna girdikten sonra 3 dakika içinde iki nefis GOL birden kaydetti.

82. dakika: GOL! Beşiktaş'ın yeni transferi, dünyaca ünlü Shinji Kagawa siyah-beyazlı formayla ilk topla buluşmasında golünü attı.

79. dakika: Beşiktaş'ta yeni transfer Shinji Kagawa birazdan oyuna dahil olacak.

77. dakika: Beşiktaş orta alanı çok çabuk geçmeye başladı, Antalyaspor bu anlarda tüm riskleri alarak rakip kaleye yüklenmeye çalışıyor. Beşiktaş da arkada bulduğu boşlukları değerlendirmeye çalışıyor.

75. dakika: Amilton'un ceza alanı dışından şutunda top farklı şekilde üstten auta gitti.

74. dakika: Bu kez Beşiktaş'ta Dorukhan sağ çaprazdan şansını denedi, Cissokho'ya çarpan top auta çıktı.

72. dakika: Rakip ceza alanında Boffin'in oyuna başlamasına müsaade etmeyen Lens sarı kart gördü.

70. dakika: Sol kanattan ceza alanına sokulan Ljajic vuruş açısı bulup çaprazdan sert vurdu, köşeye giden topu Boffin kornere çeldi.

67. dakika: GOL Antalyaspor'un kullandığı köşe vuruşu sonrası topu kapan Beşiktaş 4 oyuncuyla birden kontra atağa çıktı, Lens'in pasıyla sağ kanattan içeri giren Güven'in ortasında Salih Dursun ters bir vuruşla kendi ağlarını sarstı: 1-4

66. dakika: Sangare'yle duvar pası yaptıktan sonra sağ kanattan savunma arkasına sarkan Fredy için ofsayt bayrağı kalktı.

63. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Cissokho'nun kafasından seken top Fredy'nin önüne düştü, Fredy boş pozisyonda düzeltip vuruşunu yaptı. Top yan ağlarda kaldı.

60. dakika: Hakan Özmert'in savunma arkasına gönderdiği topa Doukara hareketlenmişti ancak kalesini zamanında terk eden Karius topu uzaklaştırdı.

57. dakika: İkinci yarının başından bu yana topu ön alana taşımakta ve orada tutmakta güçlük çeken Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş birazdan Cyle Larin'i sahaya sürecek.

55. dakika: Antalyaspor'un ön alandaki yoğun baskısı taraftarı da ateşledi. Ev sahibi ekip ikinci GOL için bastırıyor.

52. dakika: Doukara hem kendisinin 84 günlük hem de takımının ligdeki 4 maçlık GOL hasretine son verdi.

50. dakika: GOL Sol kanattan ceza alanına sokulan Doukara çaprazdan vuruşunda savunmadan dönen topu yeniden önünde buldu, bu kez ceza alanı ön çizgisinden müthiş bir vuruşla topu köşeden ağlara yolladı: 1-3

48. dakika: Antalyaspor ikinci yarıya baskılı başlama düşüncesinde ancak Beşiktaş iyi savunma yapıyor.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İLK YARI SONA ERDİ

45 +2. dakika: Sert bir şut; fakat top çerçeveyi bulmuyor. Şutu çeken oyuncu Souleymane Doukara

45. dakika: Salih Dursun'un pasıyla ceza alanı sol çaprazında topu alan Doukara sol ayağıyla kötü bir vuruş yaptı, top farklı şekilde üstten auta gitti.

43. dakika: Beşiktaş'ta 3. GOL geldi. Golü atan oyuncu Atiba Hutchinson!

41. dakika: Bülent Yıldırım Antalyaspor için ofsayt kararı veriyor.

39. dakika: 0-2. Dorukhan Tokoz takımını rahatlatan golü attı.

34. dakika: Gol! Adem Ljajic penaltı atışıyla takımını öne geçirdi. 0-1.

33. dakika: Maçın hakemi oyunu durduruyor; ve penaltıı! Beşiktas takımı şimdi penaltı kullanacak.

31. dakika: Beşiktaş'ta Kagawa ve diğer yedek oyuncular ısınmaya gitti.

29. dakika: Beşiktaş bir kez daha köşe vuruşu kazandı. Siyah-beyazlılar maçın başından bu yana beşinci kez köşe vuruşundan GOL arayacak.

27. dakika: Beşiktaş'ın maçtaki ilk şutu 27. dakikada Adriano'nun ayağından geldi.

24. dakika: Köşe vuruşu sonrası rakip yarı sahada baskı kurmayı sürdüren Beşiktaş üst üste yapılan ortalarda etkili olamadı.

23. dakika: Cissokho'nun tedavisi tamamlandı, oyun kaldığı yerden devam ediyor.

21. dakika: Beşiktaş sağ kanattan Lens'le etkili geliyordu. Bu sırada orta alanda Cissokho'nun topsuz alanda yerde yattığını gören Lens ceza alanına girmek yerine topu taca attı, Antalyaspor taraftarı da Lens'i alkışladı.

18. dakika: Antalyaspor'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka tarafa açılan topa Doğukan kafayı vurdu, Karius zorlanmadan topu kontrol etti.

16. dakika: Hakan Özmert'in şutunda top yakın bir mesafeden yüzüne çok sert şekilde gelen Atiba sakatlık yaşıyor, onun tedavisi için oyun duraklıyor.

15. dakika: Sol kanattan Aly Cissokho'nun ortasına penaltı noktası üzerindeki Hakan Özmert gelişine sert vurdu ancak Atiba'ya çarpan top kornere çıktı.

14. dakika: Beşiktaş'ta Domagoj Vida orta alanda Yekta'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

11. dakika: Lens'in kullandığı köşe vuruşunda arka direkteki Mirin yükseldi ancak kafayı vuramadı, top doğrudan taca çıktı.

10. dakika: Beşiktaş sol kanattan bir köşe vuruşu kazandı. Duran toplar maç boyu takımların en önemli silahı olacak gibi görünüyor.

8. dakika: Hakan Özmert'in kaldırdığı topla sağ kanattan müsait durumda ceza sahasına sokulan Doğukan önünü boşaltıp vurmak istedi ancak savunma araya girdi.

6. dakika: Sağ kanattan gelişen Antalyaspor atağında savunma arkasına sarkan Doğukan için ofsayt bayrağı kalktı.

4. dakika: Köşe vuruşunu paslaşarak kullanmak isteyen Caner ve Gökhan Gönül anlaşamayınca top şimdi Antalyasporlu oyuncularda kaldı.

2. dakika: Beşiktaş savunmada yaptığı hazırlık paslarıyla oyun kurmaya çalışıyor.

İLK DÜDÜK ÇALDI VE MAÇ BAŞLADI

İLK 11'LER

Antalyaspor: Boffin, Drole, Doğukan, Yekta, Chico, Salih, Cissokho, Nazım, Doukara, Hakan, Bahadır.

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Mirin, Adriano, Dorukhan, Atiba, Lens, Ljajic, Caner, Güven.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER