BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten mağlubiyet itirafı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Malmö mağlubiyetinin ardından 'kötü futbol' itirafında bulundu.

Şenol Güneş'ten mağlubiyet itirafı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0'lık Malmö mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. ''Bu kadar kötü futbol beklemiyorduk'' diyen Güneş, ''Üzgünüz. Demek ki oyuncuları tam olarak maça hazırlayamadık. Benim eksikliğim." ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında Beşiktaş, İsveç ekibi Malmö'ye 2-0 mağlup oldu. İlk maçta Sarpsborg'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş, bu yenilginin ardından gruptaki ilk yenilgisini aldı. 

Alınan mağlubiyetten ötürü üzgün olduklarını belirten Şenol Güneş, "Üzgünüz. Bu kadar kötü futbol beklemiyorduk. Demek ki oyuncuları tam olarak maça hazırlayamadık. Benim eksikliğim." dedi.

Beşiktaş Malmö maçı golleri ve geniş özeti

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:"Gole kadar belki zaman zaman top kayıpları yaptık ama pozisyon vermeden taşıdığımız maçta yediğimiz gol sonrası oyun tamamen koptu. En büyük tepki orada gelmeliydi. 1-0'a rağmen maçı almamız gereken durumdayken, etkili atak sayımız fazla olmadı."

"Kazanma hırsı, konsantrasyon düşük seviyede kaldı. Hem hücum edemedik, hem savunma yapamadık. Beklenmeyen golden ne kadar etkilenirsen etkilen, futbol oynamaktan vazgeçmemek gerekiyor. Malmö galibiyeti hak etti."

"Üzgünüz. Bu kadar kötü futbol beklemiyorduk. Demek ki oyuncuları tam olarak maça hazırlayamadık. Benim eksikliğim."

"Bugün en az beraberlik almamız gerekiyordu ki kazanmayı düşünüyorduk. Diğer maçlara bakacağız. Bizim maç çok rahat maçtı, 1 gol atsak oyunu koparacaktık ama tam tersi oldu. Maça çıkarkenki hayallerimizle maç içindeki gerçekler örtüşmeyince kaybediyorsunuz."

Yorumlar
TREND HABERLER