BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Malmö maçı golleri ve geniş özeti

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında Malmö'ye konuk olan Beşiktaş, varlık gösteremediği maçta sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Beşiktaş Malmö maçı golleri ve geniş özeti

EFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci hafta mücadelesinde Malmö’ye konuk olan Beşiktaş, İsveç deplasmanından beklemediği bir sonuç aldı ve sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrıldı.

İlk yarısı 0-0 beraberlikle sona eren maçın 53. dakikasında Andreas Vindheim’in sağ kanattan yaptığı orta Caner Erkin’e çarparak kaleye yöneldi. Loris Karius’un kornere çelemediği top ağlarımıza gidince Malmö 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra beraberlik için bastıran siyah beyazlılar 76. dakikada şoke oldu. İlk golün başrolü Vindheim sağ kanattan ceza sahası içine girdikten sonra Caner Erkin’in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltıyı verdi. Topun başına geçen Markus Rosenberg skoru 2-0’a getiren isim oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Malmö mücadeleyi 2-0 kazandı ve gruptaki ilk puanını almayı başardı. Beşiktaş ise Sarpsborg galibiyetinden sonraki maçını kaybederek 3 puanda kaldı.

Siyah beyazlılar gruptaki üçüncü maçında sahasında Genk’i ağırlayacak. Malmö ise deplasmanda Sarpsborg ile karşılaşacak.

Beşiktaş Malmö maçı fotoğraflarıBeşiktaş Malmö maçı fotoğraflarıBeşiktaş Malmö maçı fotoğraflarıBeşiktaş Malmö maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

MALMÖ: 2 - 0 :BEŞİKTAŞ

Maç Sonu: Ve maçın hakemi karşılaşmanın sona erdiğini bildiren düdüğü çalıyor. Maç sona erdi.

90. dakika: Dördüncü hakem kararı ile maç 5 dakika uzayacak.

89. dakika: Beşiktaş takımından Ryan Babel mücadelede biraz aşırıya kaçıyor ve Bonke Innocent adlı oyuncuyu formasından çekerek düşürüyor.

88. dakika: Malmoe FF takımından Marcus Antonsson mücadelede biraz aşırıya kaçıyor ve Pepe adlı oyuncuyu formasından çekerek düşürüyor.

85. dakika: Oyuncu Değişikliği Arnór Ingvi Traustason Marcus Antonsson

82. dakika: Oyuncu Değişikliği Gökhan Gönül Oğuzhan Özyakup

76. dakika: Penaltıdan GOL Markus Rosenberg

72. dakika: Malmö'de Anders Christiansen oyundan çıktı, yerine Bonke Innocent girdi.

70. dakika: Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'nın kullandığı serbest vuruşta yaptığı ortasına ceza sahasında Pepe vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti. Ama GOL ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

67. dakika: Necip Uysal orta sahada kaptığı pozisyonun ardından driplingle ceza sahasına sokulmak istedi. Sert bir faulle durduruldu. Beşiktaşlı oyuncular kart beklese de hakem oralı olmadı.

65. dakika: Malmö'nün hızlı hücumunu faulle kesen Gary Medel sarı kart gördü.

59. dakika: Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği... Gökhan Töre'nin yerine Ryan Babel oyunda.

55. dakika: Beşiktaş'ta Pepe rakibiyle girdiği ikili mücadelenin ardından sarı kart gördü.

53. dakika: GOL Vindheim'ın sağ kanattan yaptığı orta Caner Erkin'e çarpıp yön değiştirdi, Karius kornere çelemeyince top ağlarla buluştu.

49. dakika: İkinci yarı oldukça mücadeleci başladı. İkili mücadeleler sert geçiyor.

46. dakika: Ve ikinci yarı başladı.

Devre Arası: Ve ilk yarı sona erdi. İkinci yarıda tekrar birlikte olacağız.

41. dakika: Gökhan Töre driplingle ceza sahasına sokuldu, ardından Adem Ljajic'e pasını verdi. Ljajic rakibiyle girdiği ikili mücadelenin ardından ceza sahasında yerde kaldı, ama hakem oyunu devam ettirdi.

40. dakika: Malmö, son 10 dakikadır önde baskıyla Beşiktaş'ın pas oyununun temposunu düşürdü. Siyah-beyazlıların yaptığı top kayıplarının ardından da birkaç tehlikeli geçiş hücumu geliştirdi.

38. dakika: Beşiktaş şu anda düşük tempoda ayağa paslar yapıyor.

35. dakika: Malmö'nün bu dakikalarda Beşiktaş yarı sahasında daha çok oynamaya başladığını söyleyebiliriz.

33. dakika: Domagoj Vida da şu ana kadar sahanın yıldızlarından. Yaptığı hemen her müdahalede başarılıydı.

31. dakika: Bu dakikalarda Beşiktaş çok iyi paslaşıyor ve Malmö'yü bol bol hareket ettirip boşluk vermeye zorluyor.

28. dakika: İlk 30 dakikada Beşiktaş sahada istediklerini yapan taraf. Tek eksik gol.

26. dakika: Adem Ljajic'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruştaki ortasına ceza sahasında dokunan Gökhan Gönül'ün vuruşu direği yalayıp yandan auta gitti.

24. dakika: Caner Erkin'in sol kanattan yaptığı ortasında Jeremain Lens ceza sahasında topla buluştu, Love'a bırakmak istedi ama Love'dan önce topu savunma uzaklaştırdı.

22. dakika: Malmö'lü oyuncular sağ kanattan yapılan ortaya Caner'in ceza sahası içinde elle müdahale ettikleri yönünde itirazlarda bulundular ama hakem oralı olmadı.

20. dakika: Gökhan Gönül'ün sağ kanattan yerden ceza sahasına çıkardığı topa Vagner Love'dan önce savunma ayak koydu, korner.

18. dakika: Bu dakikaya kadar Beşiktaş'ın en etkili ismi Jeremain Lens'ti. Hollandalı oyuncu birçok alan buldu ve bunların hepsini çok iyi kullandı.

16. dakika: Adem Ljajic'in ara pasında bu defa ceza sahasının sağ çaprazından içeri giren Lens, yerden yakın direğe çıkardı, Vagner Love'dan önce savunma araya girdi.

15. dakika: Kullanılan köşe vuruşunun ardından ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Gökhan Töre'nin vuruşunu Dahlin parmaklarının ucuyla bir kere daha kornere çeldi.

13. dakika: Vagner Love'ın kaptırdığı topun ardından Malmö çabuk bir dikine pasla Beşiktaş'ı hazırlıksız yakalamayı denedi ama araya son anda Vida girdi.

12. dakika: Malmö ilk defa bu kadar tehlikeli geldi. Sağ kanatta yapılan ortaya Vida ayak koydu, topu önünde bulan Rosenberg'in cılız vuruşu Karius'un kucağında kaldı.

10. dakika: Beşiktaş, top Malmö'deyken önde basıp rakibinin oyun kurmasını engelliyor. Malmö de sıklıkla uzun topla çıkmak zorunda kalıyor.

8. dakika: Siyah-beyazlılar bu dakikalarda atak sürekliliği sağladı. Oyun Malmö'nün yarı sahasında oynanıyor.

3. dakika: Beşiktaş sağ kanattan gelmeyi denedi. Gökhan Gönül, Gökhan Töre'nin önüne doğru pasını gönderdi, ama pozisyon ofsayt gerekçeiyle durduruldu.

2. dakika: İsveç temsilcisi dikine paslarla Beşiktaş'ı zorluyor. Siyah-beyazlılar merkezde daha sıkı durmalı.

1. dakika: Ev sahibi Malmö maça tempolu başladı.

MALMÖ: Dahlin, Vindheim, Nielsen, Bengtsson, Safari, Christiansen, Bachirou, Lewicki, Rieks, Traustason, Rosenberg

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Pepe, Vida, Caner, Medel, Necip, Ljajic, Gökhan Töre, Lens, Love
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER