MİLLİ TAKIM

Şenol Güneş'ten Barı Pınarı Harekatı açıklaması

Yarın oynanacak Arnavutluk maçı öncesinde basın toplantısında konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı 'Barış Pınarı Harekatı' hakkında da açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten Barı Pınarı Harekatı açıklaması

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Harekat bize saldırı olduğu için oldu. Bizi rahat bıraksınlar, işimizi yapalım. Kendi ülkelerinde savaş çıkarmak istemeyenler başka ülkelerde nifak tohumu atarak bu savaşı körüklüyorlar. Ekonomimizi ve askeri anlamda kendimizi korumaya çalışıyoruz" dedi.

Güneş, "Bir mili takım maçı var ve sahada ona göre bir destek bekliyoruz. Tüm Türkiye bizden başarı bekliyor. Bu beklenilen başarıyı vermek için elimizden gelen gayret göstereceğiz. Motivasyonumuz var ve hazırız. Bir diğer konu ise; Türkiye bulunduğu konum itibarıyla sıkıntısı olan bir ülke. Sevr Antlaşması ile beraber tamamen ortadan kaldırılmaya çalışılan bir ülkeyken, Mustafa Kemal Atatürk, asker arkadaşları ve tüm milletimizle ayağa kalktı. Ancak o dönemden bugüne kadar suçlanarak ülkemiz işgalci olarak gösterilmeye çalışılıyor. Savaşı kimse istemez. Harekat bize saldırı olduğu için oldu. Bizi rahat bıraksınlar, işimizi yapalım. Kendi ülkelerinde savaş çıkarmak istemeyenler başka ülkelerde nifak tohumu atarak bu savaşı körüklüyorlar. Millet olarak nice insanlar çok güzel mesajlar verdi. Kim ne olursa olsun gelsin derken; kötüleri, teröristleri ve ekonomi saldırıya uğratmak isteyenleri istemiyoruz. Ekonomimizi ve askeri anlamda kendimizi korumaya çalışıyoruz" diye konuştu. 

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER