BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş patladı! Adam mı döveceğiz?

Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş patladı! Adam mı döveceğiz?

Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.
 
"Bizim namusumuz paradan önemlidir"
"Az evvel arkadaşlar konuşuyor. Para yüzünden ayrılmıyor, yok tazminat var falan. Bizim namusumuz paradan önemlidir, öyle kamuoyu oluşturmaya gerek yok. Burada başkan var, hoca var. Biz gideriz de kalırız da. Neyin parası var, kim kimden para almamış, anlatsınlar. Bu bir sonuçtur, sebebi başka yerde arayabiliriz, bizi eleştirebilirler. Beşiktaş üzerinden kamuoyu yapılıyorsa, bunda bir art niyet var."
 
"Adam mı döveceğiz?"
"Sahada oynana oyun para oyunu değildir, ayak oyunudur, ayakla oynanan oyundur. Bugünkü arkadaşlar namusuyla oynadılar, bir namussuzluk yapmadılar. Beraberlik de olabilir. Bunu para ile, tazminatla, seyirci bağırdı falan. Ne yapacağız, adam mı döveceğiz? Futbolla alakalı şeylerin dışına çıktı, insanla ilgili şeylerin dışına çıktık. Sen beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun ama geçmişi bırak, buraya bak. Tezgahı yapanlar sana da yem mi attılar? Başka şey için arıyorsun, arasana hocam tazminat mı var diye? Alacak konusunu, tazminat konusunu konuşursam o da sahaya çıkamaz, başkası da çıkamaz. Benim de bağlı olduğum bir kurum var, kurumun da kararları var. Biraz saygınız olsun. Seyirci kazansanız da bağırıyor, sahadaki oyuncunun sorumlusu benim."


"Taraftar beni sevsin diye gelmedim"
"Bugünkü maçta berabere kalsak, mucize. Fenerbahçe maçı da öyle. Biz başarılı değiliz ki zaten. Taraftar beni sevsin diye gelmedim, tribüne de onlar çağırdı diye gittim. Olumsuzluk gösteren taraftarları, olumluların bastırması lazımdı, ben buna kırıldım. Hoca olarak ben gidersem, başka hoca gelecek. Önceki yanlışları zaten konuşuyoruz. Burada attığınız her nifak tohumu gelecekte volkan gibi patlar. Bıraktığımız izler geleceğe olumsuz kalsın istemiyoruz. Tepkilere duygusal olarak katılıyorum. Oyun eleştirisi mi, niyet eleştirisi mi? Orada karışıklık olmasın."
 
"Yönetim uygun görürse değiştirecek"
"Namus kavramının da önüne çıkarak, günü kullanarak saldırmak isteyenlere, yapmayın, bu doğru olabilir. Seyirci bir olumsuzluk gösterebilir, aklıselim olan taraftar onları susturabilmeli. Beşiktaş büyük kulüp, onun için. 2-3 gün önce ekrana çıkıp, 'Ya taraftar sahaya inerse' diyenler mutlu oldu işte. Ama onlar Beşiktaşlı değil. Bunlar devam ediyorsa, iyi günde, kötü günde diye bir duygu olmamış demek ki. Yönetim uygun görürse değiştirecek, taraftar duygusunu gösterecek, bunlar normal. Ama bunların üzerinden takımı bölecek şeyleri doğru bulmuyorum."

Yorumlar
TREND HABERLER