BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Konyaspor maçının golleri ve geniş özeti

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Atiker Konyaspor'u Kagawa'nın son dakikalarda attığı golle 3-2 mağlup etti.

Beşiktaş Konyaspor maçının golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Atiker Konyaspor'u 3-2 yendi. Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayan maçı hakem Ali Palabıyık yönetti.

Ligdeki son iki maçından beraberlikle ayrılan Beşiktaş, bu galibiyetle derin bir nefes aldı. Burak Yılmaz 1 gol 1 asistle yıldızlaşırken Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı da kurtarışlarıyla kalesinde devleşti. Öte yandan Beşiktaş taraftarları, Fikret Orman, Milli Takım'la anlaşan Şenol Güneş, Ricardo Quaresma ve Loris Karius'a ıslıklı protestoda bulundu ve istifa tezahüratları yaptı.

BEŞİKTAŞ: 3 - 2 :ATİKER KONYASPOR

MAÇ BİTTİ! Müthiş maçta Beşiktaş, Atiker Konyaspor'u Kagawa'nın 90+3. dakikadaki golüyle 3-2 mağlup etti.

90 + 3.dk: GOL! Ali Turan'ın kaptırdığı top sonrası Adriano'dan pası alan Kagawa sol kanattan içeri girdi ve çaprazda yerden çok sert vurdu, günün başarılı ismi Serkan'ı avladı: 3-2

90 + 2.dk: Uzatma anları nefes kesiyor. Her iki kalede de tehlikeli pozisyonlar yaşanıyor.

90.dk: Bu arada mücadelenin sonuna en az 5 dakika ilave edildi.

89.dk: Beşiktaş tribünlerinden Şenol Güneş ve yönetim aleyhine tezahüratlar yükseliyor.

88.dk: Karşı karşıya pozisyonda Karius'a faul yapan Fofana sarı kart gördü.

87.dk: Beşiktaş'ta Gary Medel yerini Oğuzhan Özyakup'a bıraktı.

86.dk: İki takımda da orta sahalar oyundan düşmeye başladı. Bu sebeple her iki takım da hızlı ataklarla etkili oluyor.

84.dk: Gary Medel uzaklardan ayağının üstüyle çok sert vurdu, kaleci Serkan üzerine doğru gelen topu iki hamlede kontrol etti.

83.dk: DIŞARIDA! Kagawa'nın sol kanattan ortasında Burak'ı aşan topa arka taraftaki Quaresma gelişine çok sert vurdu ancak çerçeveyi tutturamadı.

80.dk: Quaresma sağ kanattan ortaladı. Kaleci Serkan topu almak isterken Burak'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Onun tedavisi için oyun duraklıyor.

78.dk: SERKAN BUNU DA ÇIKARDI! Gökhan'ın derinlemesine pasında Kagawa ceza alanı sağ çaprazından gelişine vurdu, defanstan seken topta ters ayakta yakalanan Serkan müthiş bir reaksiyonla topu son anda kornere çeldi.

76.dk: Gol öncesi Fofana'ya doğru atılan pasta Beşiktaşlı oyuncuların ofsayt itirazları olmuştu ancak VAR sistemi tarafından çekilen çizgilerde Fofana'nın bariz bir şekilde geriden hareketlendiği görüldü.

75.dk: GOL! Orta alandan Hadziahmetovic'in attığı nefis pasla sol kanattan savunma arkasına sarkan Fofana, boş durumda içeri hareketlendi ve çaprazdan aşırtma bir vuruşla topu ağlara yolladı: 2-2

71.dk: Shinji Kagawa oyuna girmek üzere saha kenarına geldi. Beşiktaş'ta birazdan değişiklik gerçekleşebilir.

69.dk: Beşiktaşlı oyuncularda yorgunluk belirtileri gözleniyor. Siyah-beyazlılarda birazdan oyuncu değişikliği gerçekleşebilir.

66.dk: MÜTHİŞ ŞUT! Konyaspor'da Jevtovic uzaklardan çok sert vurdu, kaleci Karius'u geçen top direğin hemen üzerinden auta çıktı.

65.dk: Adriano'dan pası alan Lens sol çaprazdan orta yapmak yerine kaleyi denedi, Serkan üzerine gelen topu kontrol etmekte zorlanmadı.

63.dk: Beşiktaş bu anlarda oyunu tamamen rakip ceza alanı çevresine yıktı, Konyaspor savunması zorlanıyor.

61.dk: DİREKTEN DIŞARI! Ljajic'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda ön direkteki Gökhan Gönül kafayı vurdu, savunmaya da çarpan top direğe çarpıp kornere çıktı.

60.dk: Maçta son yarım saate Beşiktaş'ın 2-1'lik üstünlüğüyle giriliyor.

59.dk: Konyaspor'da Teknik Direktör Aykut Kocaman birazdan hücuma takviye yapacak. Fofana oyuna girmek için hazırlanıyor.

58.dk: İNANILMAZ AN! Konyaspor savunmasının hatasıyla rakip yarı alanda topu kapan Adriano bomboş durumda ceza alanına girdi. Adriano karşı karşıya pozisyonda yanındaki Burak Yılmaz'ı görmek yerine kaleyi denedi, Serkan iki hamlede topu kontrol etti.

55.dk: Beşiktaş savunmada yaptığı hazırlık paslarıyla topu ön alana taşımaya çalışıyor.

53.dk: KAÇTI! Orta alandan gönderilen uzun pas sonrası sol kanattan ceza alanına sokulan Lens önünü açtı ve sol ayağıyla çaprazdan sert vurdu, kaleci Serkan topu çıkardı.

52.dk: Karşılıklı top kayıpları nedeniyle bu bölümde top orta alana sıkıştı.

50.dk: Sol kanattan Lens'in ortaladığı topa Burak hareketlendi, kale alanı içinde Serkan'ın boşa çıktığı top doğrudan auta çıktı.

49.dk: İlk yarıda protesto edilen Karius'a Adriano sahip çıktı. Alman kaleciye doğru atılan pas sonrası Brezilyalı oyuncu tribünlere dönerek alkışlamaları çağrısında bulundu. Beşiktaşlı taraftarlar da Karius'a alkışlarla destek verdi.

Vodafone Park'ta ikinci yarı başladı!

İlk yarı sona erdi! Beşiktaş soyunma odasına 2-1'lik üstünlükle gidiyor.

45.dk: İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave edildi.

44.dk: Ömer Ali'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda doğrudan kaleye yönelen topu Karius son anda yumrukladı.

43.dk: Milosevic'in pasına hareketlenmek isteyen Mücahit, Vida'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Konyaspor sağ çaprazdan bir serbest vuruş kazandı.

42.dk: YİNE SERKAN! Beşiktaş'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşu sonrası Atiba'nın pasıyla ceza alanında topu alan Gökhan Gönül sağ çaprazdan dar açıya rağmen sert vurdu, kaleci Serkan bir kez daha topu çıkarmayı başardı.

41.dk: SERKAN ÇIKARDI! Sol kanattan içeri sokulan Quaresma ceza alanı ön çizgisinden vurdu, yerden seken topu Serkan kornere çeldi.

40.dk: Beşiktaş'ın bulduğu ikinci gol sonrası kontrol Konyaspor'a geçti. Yeşil-beyazlılar bu anlarda çok adamla hücum etmeye çalışıyor.

38.dk: Faul düdüklerinin sayısı bu dakikalarda bir hayli arttı. Oyun zaman zaman sertleşiyor.

36.dk: Konyaspor'da Abdou Razak Traore yerini Hadziahmetovic'e bıraktı.

35.dk: Burak Yılmaz'ın bu sezon Süper Lig'de attığı toplam gol sayısı 10'a yükseldi.

34.dk: GOL! Burak Yılmaz frikikte barajın üzerinden köşeye doğru çok sert ve düzgün vurdu, kaleci Serkan yalnızca ağlara giden topu seyredebildi: 2-1

33.dk: Sarı Kart Petar Filipović

32.dk: Bu arada Beşiktaşlı taraftarlar Quaresma'yı da topu her alışında ıslıklarla protesto ediyor.

31.dk: Maçın üçte birlik dilimi 1-1'lik eşitlikle geçiliyor.

30.dk: Karius topu ayağına aldığında Beşiktaş tribünlerinden uğultular yükseliyor.

28.dk: Hava topu mücadelesinde kolunu kullanan Mücahit Can sarı kart gördü.

27.dk: Sol çaprazda topu alan Adriano ceza alanı dışından sağ ayağıyla şutunu çekti, top farklı şekilde üstten auta gitti.

24.dk: İNANILMAZ ŞUT! Sağ çaprazdan içeri hareketlenen Lens, ceza alanına girmeden çok sert bir şut çıkardı. Serkan'ın parmaklarının ucuyla dokunduğu top direkten oyun alanına geri döndü.

23.dk: İkili mücadelede Milosevic'in ayağına basan Necip Uysal sarı kart gördü.

19.dk: GOL! Orta alanda Burak Yılmaz'dan topu kapan Milosevic, ara pasıyla Ömer Ali'yi savunma arkasına kaçırdı. Ömer Ali de ceza alanına girer girmez sağ çaprazdan çok sert vurdu, Karius'un müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu: 1-1

17.dk: Beşiktaş golün ardından da kontrolü rakibine bırakmıyor. Siyah-beyazlılar yine hücumda...

15.dk: GOL! Medel'in orta alanda yaptığı baskı sonrası topu kapan Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Adem Ljajic topun dibine girdi ve ağları sarstı: 1-0

14.dk: Konyaspor çok iyi kapanıyor. Beşiktaş boşluk bulmakta zorlanıyor. Bu nedenle tempo henüz beklenen seviyeye gelmedi.

13.dk: Hızlı atağa çıkmak isteyen Traore'yi çekerek düşüren Ljajic sarı kart gördü.

11.dk: Traore'den pası alan Mücahit uzaklardan şansını denedi, yerden giden top kaleci Karius'ta kaldı.

10.dk: Maçta ilk 10 dakika golsüz eşitlikle geçilirken kontrol daha çok Beşiktaş'ta.

9.dk: Beşiktaş sol kanattan bir korner daha kazandı. Quaresma'nın ortasında Serkan topu yumrukladı.

8.dk: Burak'la nefis bir duvar pası yapan Lens'in sağ kanattan içeri çevirdiği top savunmadan döndü. Bu pozisyonda penaltı beklentileri oluştu ancak Hakem Ali Palabıyık devam dedi.

6.dk: Siyah-beyazlı ekip kazandığı sağlı sollu kornerlerle Konyaspor kalesinde gol arıyor.

4.dk: TEHLİKE! Sol kanattan son çizgiye inen Ljajic'in içeri çevirdiği topa ön direkte Lens hareketlendi ancak öncesinde müdahale eden kaleci Serkan topu uzaklaştırdı.

3.dk: Şu an için her iki ekip de birbirini tartıyor. Beşiktaş hazırlık pasları yapıyor.

2.dk: İki takım da maça kontrollü başladı. 

İlk düdük çaldı ve maç başladı!

İLK 11'LER
 
Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Necip, Adriano, Medel, Atiba, Lenis, Ljajic, Quaresma, Burak Yılmaz

A. Konyaspor: Serkan, Skubic, Uğur, Filipovic, Opanasenko, Jevtovic, Volkan, Traore, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Mücahit
 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER