SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den Belhanda'ya sert eleştiri

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Galatasaray-Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ilk yarısını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den Belhanda'ya sert eleştiri

Rıdvan Dilmen'in Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçının ilk yarısına dair açıklamaları şu şekilde:

Çağ dışı bir futbol oynayan Yeni Malatyaspor'a karşı, her türlü varyasyon deneyen ve skoru bulmak için çabalayan bir takım vardı. İlk yarı 0-0'da bitebilirdi. Bir ara topla oynama yüzdesi 80-20'ydi.

Galatasaray takımının coşkusu çok iyiydi. Diagne eleştiriliyor ama, ilk yarıda 7 kez kaleyi yokladı. Bu kadar pozisyonu kaçırmasına rağmen, penaltıyı çok özgüvenli bir şekilde attı. Bu özelliği, Galatasaray için kritik haftalarda önemli bir koz.

Galatasaray'ın attığı golde VAR'ı kutlarım. Herkes faul diye düşünürken, herkesin atladığı ofsaytı gördüler.

Karşılaşma böyle devam ederse, tek taraflı bir maç izleriz. Yeni Malatyaspor açılırsa, kararı Onyekuru verecek.

Rıdvan Dilmen'in ikinci yarı açıklamaları:

Penaltıda Belhanda'nın işgüzarlığını anlamış değilim. Diagne bu kadar moralliyken, Belhanda'nın atmak istemesi ve sonra bozulması biraz insani bir şeydir. Diagne gol krallığına gidiyor, taraftar diyaloğu için de atması kadar doğal bir şey yok.

Bugün öne doğru müthiş bir baskı ile oynadı. 3-5-2'yi tersten oynadılar. Galatasaray ve Diagne'de istediği pozisyonları yakaladı. Galatasaray baştan sona kadar hak etti. 3-0 bu oyuna az.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER