SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin 3 Temmuz sürecini anlattı

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 3 Temmuz sürecine dair canlı yayında son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin 3 Temmuz sürecini anlattı

Fenerbahçe'nin 3 Temmuz süreciyle alakalı Rıdvan Dilmen, Habertürk'te konuk olduğu programda yaşananlara dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

RIDVAN DİLMEN 3 TEMMUZ SÜRECİNİ ANLATTI! : Bu sadece şike süreci değil, Balyoz, Ergenekon, 17-25 Aralık gibi parçaların startından biriydi. Mezara gidecek çok özel şeyler var o konularda. Ucu bir yerlere dokunur, üzülürler, sıkılırlar, rahatsız olurlar. Şu kadarını özetleyeyim. 2 Temmuz 2011'de Aziz Yıldırım ile Başbakanlık ofisinde Tayyip bey, Fenerbahçe şampiyon olduğu için kravat hediye etti. 3 Temmuz sabahı tatile gittim. Otele yerleştiğimde garson geçmiş olsun dedi. Hayırdır dedim? Aziz Yıldırım'ı almışlar dedi. Yapma ya! dedim. Uçağa bindim, geri döndüm. Kulübe gittim. Ali Koç dahil tüm yöneticiler orada. Hepsi dediler ki, ne olacak? Panik halde herkkes. Ben de Emniyet Müdürünü aradım Aziz beyi görmeye gelebilir miyim diye. Ali bey dedi ki, avukatları bile görüştürmüyorlar. Tekrar müdürü aradım, gel gel bir şey olmaz. Aziz bey böyle duruyor. Biz dün neredeydik dedi? Ben de dedim ki. Bu soruşturmadan haberleri olsaydı sizinle oturmazlardı. Bilmiyorlardı gerçekten.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KORKUNÇ EMEĞİ OLDU" : O süreçte en azından cezaevinden çıkma sürecinde, hatırlarsanız o dönem 5'er yıl yatıyordu insanlar, özellikle sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın korkunç bir emeği oldu. Tabi taraftar ve camianın da etkisi oldu. Travma bu! Devam ediyor belki ama daha büyük skandallar olabilirdi. Taraftar, camia, Aykut hoca falan derken Türkiye'de futbol kaosu bitmemek üzere devam ederdi. Ondan sonraki süreç zaten roman olur.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN BÜYÜK EMEKLERİ VAR" : O süreçte en azından cezaevinden çıkma sürecinde, hatırlarsanız o dönem 5'er yıl yatıyordu insanlar. Özellikle sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın korkunç bir emeği oldu. Tabi taraftar ve camianın da etkisi oldu. Travma bu! Devam ediyor belki ama daha büyük skandallar olabilirdi. Taraftar, camia, Aykut hoca falan derken Türkiye'de futbol kaosu bitmemek üzere devam ederdi. Ondan sonraki süreç zaten roman olur.



Rıdvan Dilmen'in Galatasaray'a transferi

Rıdvan Dilmen futbolculuk döneminde Galatasaray'a transfer sürevini ise şöyle anlattı : Sarıyer'deyim. Büyük kulüpte oynamak istiyorum. 3 büyükten birine gitmek istiyordum. Hiç de rahatsız olmadığım bir konu. Çünkü o zamanlar 3 büyüklerden birinde oynamak istiyorum. Dünyaya yine gelsem, hep söylerim, Koç ve Sabancı ailesinden Allah razı olsun. Dünyanın en iyi zengini olacağıma Fenerbahçeli Rıdvan olayım. Ancak o zamanlar başka büyük kulübe gitseydim, oraya da hizmet edecektim.

Yorumlar
TREND HABERLER