DÜNYADAN FUTBOL

Ozan Kabak'ın ardından bir Türk transfer daha! Stuttgart Atakan Karazor'u kadrosuna kattı

Bundeasliga takımlarından Stuttgart Ozan Kabak'ın ardından bir Türk transfer daha yaptı.. İkinci lig ekibi Holsten Kiel'in Türk asıllı futbolcusu Atakan Karazor'u transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Ozan Kabak'ın ardından bir Türk transfer daha! Stuttgart Atakan Karazor'u kadrosuna kattı

Ozan Kabak'ın ardından bir Türk transfer daha! Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 22 yaşındaki oyuncu Atakan Karazor'u ile 4 yıllık bir sözleşme imzalandığı belirtildi.
 
Kulüp yönetim kurulu üyesi Thomas Hitzlsberger, Atakan'ın çok iyi bir  sezon geçirdiğini belirterek, "Uzun bir dönem Atakan'ı izledik. Onun iyi bir  kaliteye ve perspektife sahip olduğuna inanıyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Devre arasında Stuttgart'ın kadrosuna dahil edilen milli  futbolcu  Ozan Kabak ile aynı formayı giyecek olan Atakan Karazor ise kendisine güvenen  kulüp yetkililerine teşekkür edip, bu güvene göstereceği performansla karşılık  vereceğini kaydetti.
 
Bochum ve Borussia Dortmund alt yapılarında yetişen Atakan, 2017-2018  sezonu başında Hostein Kiel'e transfer edilmişti. Orta sahada görev alan genç  futbolcu, Holstein Kiel'de bu sezon 21 maçta 2 gol kaydetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER