GALATASARAY

Olay iddia! Fatih Terim istifanın eşiğinden dönmüş

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hakkında bomba bir iddia gündeme geldi.. Fenerbahçe'nin “sokak kabadayısı” açıklamasından sonra Fatih Terim istifa etmiş.. İşte istifanın ardından yaşananlar..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Olay iddia! Fatih Terim istifanın eşiğinden dönmüş

Galatasaray'da Fatih Terim depremi yaşanmış! Fenerbahçe'nin Terim için “sokak kabadayısı” açıklamasından sonra yönetimden sert bir cevap gelmemesi tecrübeli teknik adamı istifa kararı almaya yönlendirmiş.. 12 Kasım’daki basın toplantısının akşamında Albayrak’a “Ben bırakıyorum” diyen Fatih Terim ertesi günü yapılan ısrarlar sonucu kararından vazgeçmiş..

BAŞKANIN AÇIKLAMA YAPMAMASI ÇILDIRTTI

TT Stadı'nda oynanan ve 2-2 sona eren olaylı Fenerbahçe derbisinin ardından Sarı-Lacivertli yönetimden Fatih Terim için "Sokak kabadayısı" açıklaması gelmişti. Daha sonra düzenlenen basın toplantısı sonrasında Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamaya sert bir cevap vermesi beklenen Mustafa Cengiz'den gelen cevap Terim'i adeta çılgına döndürdü. "Fenerbahçe'nin Fatih Terim'e kabadayı demesi hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna "Susma hakkımı kullanmak istiyorum" yanıtını verince ortalık karıştı. 

İSTİFA ETMİŞ

Bu olay sonrası çılgına dönen ve Abdurrahim Albayrak'ı arayan Fatih Terim'in istifasını bildirmiş.. Haber hemen Mustafa Cengiz'e ulaşmış ve yoğun ikna çabalarının ardından Terim istifadan vazgeçmiş.. 

TERİM BOMBA GİBİ DÖNDÜ

Yaşanan bu olay sonrası Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim lige bomba gibi döndü ve çifte kupa ile sezonu kapattı.. Belkide Fatih Terim eğer istifadan dönmeseydi çifte kupa zaferi asla yaşanamayacaktı..

Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER