GALATASARAY

Belhanda Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Belhanda için ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü.. Galatasaray Belhanda transferi için Gomis'in takımı Al-Hilal ise anlaşmaya vardı..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Belhanda Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da yıldız futbolcu Belhanda hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.. 

Suudi Arabistan medyası Galatasaray'ın Belhanda için Al-Hilal kulübü ile 13 milyon Euro karşılığında anlaştığını iddia etti.. Hatta bu iddialara, Belhanda'nın menajeri William D'Avila'nın Suudi Arabistan'a gitmesi de kanıt olarak gösterildi.

MENAJER GİTMİŞ AMA...

Bu iddiaların sonrasında durumun böyle olmadığı William D'Avila'nın Suudi Arabistan'a gittiği ancak görüşme yaptığı kişinin Belhanda olmadığı öğrenildi.. Menajer Badou Ndiaye için görüşmeye gittiği ortaya çıktı..

BELHANDA KALACAK MI?

Sarı kırmızılı yöneticiler, teknik heyetten Belhanda'nın satılmasına dair bir karar gelmediğini ve böyle bir anlaşma yapmadıklarını belirtti. 2017'nin Temmuz ayında Dynamo Kiev'den 9 milyon Euro'ya transfer edilen Faslı orta saha bu sezon çıktığı 35 maçta 4 gol 10 asist kaydetmişti.

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER