GALATASARAY

Monaco bütün planları altüst etti! Falcao...

Hareketli bir transfer dönemi geçiren Galatasaray'da bütün planları altüst eden bir gelişme yaşandı. Fransız ekibi Monaco, Radamel Falcao ve Tiemoue Bakayoko için sürpriz bir hamlede bulundu.

Monaco bütün planları altüst etti! Falcao...

Transfer döneminin hareketli takımlarından Galatasaray'a Fransız ekibi Monaco'dan kötü haber geldi. Fransa Ligue 1 temsilcisi Galatasaray’ın gündeminde olan iki yıldız; Radamel Falcao ve Tiemoue Bakayoko için hamleler düşünüyor. Falcao’nun takımda kalması, Bakayoko’nun da kiralanması isteniyor.

Teknik direktör Leonardo Jardim, yeni bir plan hazırlayarak adeta Galatasaray’ın yoluna taş koyuyor. Fransa Ligue 1 temsilcisinin golcü konusundaki sıkıntıdan sonra Falcao’nun takımda tutulması gündeme geldi. Kolombiyalı yıldızla devam etme konusunu gündeme alan Jardim, bu ihtimal gerçekleşirse forvet konusunda herhangi bir transfer girişimi yapmayacak.
 
Diğer taraftan orta sahada da 6 numara için bir hamle yapılması bekleniyor. Monaco’nun Chelsea’den Bakayoko’yu kiralamak istediği ifade edildi. Galatasaray’ın gündemindeki bir diğer isim olan Bakayoko konusunda da Monaco’nun harekete geçmesi herkesi şaşırttı. 24 yaşındaki orta sahanın satın alma opsiyonuyla kiralanmak istendiği aktarıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER