SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan olay Emenike yorumu

Mehmet Demirkol, keyfi bir şekilde idmanlara çıkmadığı ifade edilen Emmanuel Emenike üzerinden başkan Aziz Yıldırım'a yüklendi.

Mehmet Demirkol'dan olay Emenike yorumu

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, keyfi bir şekilde idmanlara çıkmadığı ifade edilen Emmanuel Emenike üzerinden başkan Aziz Yıldırım'a yüklendi. Demirkol, "Emenike Yıldırım'ın babasının oğlu olsa tekmeyi vurmuştu" dedi.

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'de "Ayağım ağrıyor" bahanesiyle 2 gündür antrenmanlara çıkmadığı belirtilen Emenike ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Nijeryalı golcü üzerinden başkan Aziz Yıldırım'ı eleştiren Demirkol, "Fenerbahçe tarihinde Emenike gibi bir sporcu görmedim. Bu kadar rezilliğin ortasında hala durabiliyorsa heykeli dikilsin" ifadelerini kullandı.

CAS kararının detayları ortaya çıktı

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un açıklamaları şöyle;
"Emenike'de hiçbir sorun yok. Emenike'yi orada tutanda sorun var 5 senedir. Adamın sorunsuz bir günü yok, aklım almıyor. Ersun Yanal kulüpten içeri giremez ama Emenike göbek atıyor. Aykut Kocaman ben olduğum sürece kulübe gelemez ama Emenike formayı çıkar ohh istediğin gibi rahat hayat. Aziz Yıldırım'ın babasının oğlu olsa, öz kardeşi olsa tekmeyi vurmuştu. Bu Emenike numarası nedir hiç anlamadım gitti. Alex'in heykelinin yanına Emenike'nin heykelini dikmeleri lazım. Ben Fenerbahçe tarihinde Emenike gibi bir sporcu görmedim. Bu kadar rezilliğin ortasında hala durabiliyorsa heykeli dikilsin."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER