SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan Ali Koç'a flaş sözler!

Mehmet Demirkol, Ali Koç'un yapmak istediği değişimi değerlendirirken, işinin zor olduğunu belirtti ve, "Futbol, buzdolabı fabrikası yönetmeye benzemez" dedi.

Mehmet Demirkol'dan Ali Koç'a flaş sözler!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun Hollanda basınına verdiği röportajda, "Fenerbahçe, Türkiye'de kültürel bir değişime gitmek isteyen ilk kulüp. Başkanımızın günden güne değişmeyen, uzun vadeli bir vizyonu var." sözleriyle ilgili dikkat çeken bir değerlendirme yaptı.

Spor yazarı Mehmet Demirkol da beİN Sports'ta yayınlanan "beİN Manşet" adlı programda Cocu'nun sözlerini şu şekilde yorumladı: "Phillip Cocu, Ali Koç'un kulübün kültürünü değiştirmek istediğini söyledi. Ali Koç, takım değiştirme derdinde değil. Kulübün kültürünü değiştirme derdinde. Buna itirazın olabilir, kabul ederim. Ancak benim itirazım yok. Bu kültür devrimi lafına varım, itiraz eden olur ama ben itiraz etmem, edenle de tartışırım, konuşurum. Global bir marka haline geleceksen, sonuna kadar. Global devrim yapılacaksa, peşinden gideceksin. Futbolda şöyle bir zorluk var, her hafta test edileceksin. 15., 16. oldun mu olmuyor. Onu düzeltmeden olmaz. Futbol farklı, buzdolabı fabrikası yönetmeye benzemiyor."

Fenerliler koşun! Ersun Yanal'dan mesaj var

Yorumlar
TREND HABERLER