SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol TFF Başkan adayının Hamit Altıntop olduğunu açıkladı

Geleceği tartışması konusu olan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in istenmeyen adam ilan edilmesinden sonra Mehmet Demirkol, ''TFF Başkan adayım Hamit Altıntop yönetimini kendisi belirlesin.'' şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Mehmet Demirkol TFF Başkan adayının Hamit Altıntop olduğunu açıkladı

Spor Toto Süper Lig'de özellikle son yıllarda yapılan hakem hataları ve A Milli Futbol Takımı'nın başarısızlığıyla birlikte MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun istifa kararının ardından gözler TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e çeverilmiş durumda.

Lucescu ile yolların ayrılmasından sonra göreve Şenol Güneş'i getirmeyi hedefleyen Yıldırım Demirören, hoca istikrarsızlığının yanı sıra Türk futbolundaki adalet ortamını sağlayamadığı için koltuğu sallantıda.

''TFF BAŞKAN ADAYIM HAMİT ALTINTOP''

Tüm bu gelişmeler yaşanırken usta spor yorumcusu Mehmet Demirkol'dan flaş bir açıklama geldi. Resmi Twitter hesabından kısa bir açıklama yapan Mehmet Demirkol, ''TFF Başkan adayım Hamit Altıntop yönetimini kendisi belirlesin.'' şeklinde bir paylaşımda bulundu.

AVRUPA'NIN DEVLERİNDE OYNADI

Kariyerinde Schalke 04, Bayern Münih, Real Madrid, Galatasaray gibi büyük takımlarda sürdüren Hamit Altıntop, geçtiğimiz yıl futbola son noktayı koymuştu. 

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER