GALATASARAY

Malatya maçında oynamak istemedi! Bileti kesildi

Galatasaray'da Belhanda krizi yaşanıyor.. Son dakika Malatyaspor maçının ilk 11'iinden çıkarılan Belhanda ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Belhanda maçta oynamak istememiş! Ayrıntılar haberimizde...

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Malatya maçında oynamak istemedi! Bileti kesildi

Fenerbahçe derbisinde ‘kırmızı kart görebilirim’ diyerek oyundan çıkmak isteyen Belhanda hakkında bomba bir iddia daha ortaya atıldı.. Son zamanlarda sorunlarla adı anılmaya başlanan Galatasaraylı futbolcu garip davranışlarına bir yenisini daha ekledi..

FATİH TERİM TRİBÜNE GÖNDERDİ

Türk Telekom'daki Yeni Malatya maçında Diagne ile penaltı tartışması yaşayan, Fenerbahçe derbisinin ikinci yarısına 'kart görebilirim' diyerek çıkmayan Belhanda, dün akşam da kendini kötü hissettiğini söyledi ve oynamak istemedi. Fatih Terim bunun üzerine ilk 11'de olan futbolcuyu tribüne gönderdi.

YERİNE DONK GEÇTİ

Fatih Terim, kadrodan çıkarttığı Younes Belhanda yerine Ryan Donk'a ilk 11'de şans verdi. Ayrıca kadroda yer almayan Kostas Mitroglou, Belhanda'nın kadrodan çıkartılmasının ardından 18 kişi arasına dahil edildi.

Belhanda

BİLETİ KESİLDİ İDDİASI

Younes Belhanda'nın bu davranışlarından hoşnut olmayan Galatasaray yönetiminin yolları ayırma kararı aldığı gelen haberler arasında..

FATİH TERİM DE ANLAM VEREMEDİ

Fatih Terim, maç öncesi Belhanda sorusunu yanıtladı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Belhanda'nın son dakikada soyunma odasında bir sıkıntısı oldu, hiç beklemediğimiz bir şekilde. Onu kadrodan çıkardık. Bir rahatsızlığı oldu, kendini iyi hissetmedi" sözlerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER