MİLLİ TAKIM

Lukas Podolski Milli Takım'a gözdağı verdi

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, Türkiye'ye gol atarsa sevineceğini söyledi..

Lukas Podolski Milli Takım'a gözdağı verdi

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, Euro 2016 yaklaşırken Türk Milli Takımı'na gözdağı verdi.

Goal.com sitesine konuşan Alman yıldız, "Euro 2016 elemeleri biraz zordu ama sonunda başardık. Fransa'daki hedefimiz Dünya Kupası'nda olduğu gibi şampiyon olmak. Euro 2008'de Polonya'ya iki kez gol atmıştım. Umarım erken karşılaşmayız ama Türkiye'ye karşı oynamak zorunda kaldığımızda Almanya için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Polonya'ya attığım gibi Türkiye'ye karşı da gol atabilirim. Atarsam da sevinirim" ifadelerini kullandı.

SNEİJDER ARSENAL'E YAKIŞIR

Podolski, Galatasaray'da birlikte oynadığı takım arkadaşı Hollanda'nın dünyaca ünlü ismi Wesley Sneijder'e de övgü yağdırdı: "Üç yıl boyunca Arsenal'de kısa pas futbolunda uzman olan futbolcularla birlikte oynadım. Sneijder de bu tarz oyuna yatkın bir oyuncu. O şüphesiz çok zeki bir futbolcu. Saha içinde ve dışında oldukça iyi anlaşıyoruz. Bence kulübün önemli bir parçası. Ayrıca ikimiz takımın hücumunu da güçlendiriyoruz."

Türkiye İsveç maçı saat kaçta hangi kanalda?

FUTBOLU TÜRKLER İLE ÖĞRENDİM

Galatasaray'a çabuk uyum sağlamasının sırrını da paylaşan Podolski, "2.5 yaşındayken ailem Almanya'ya taşındı. Türkler ile beraber büyüdüm. Futbolu sokaklarda Türkler ile oynayarak öğrendim. Köln'den birçok Türk arkadaşım var. Bu nedenle Türkiye'nin kültürünü biraz biliyordum. Galatasaray'la uyum sağlamamın nedeni de budur. İstanbul'u seviyorum. Harika bir şehir. Burada çok eğlenebilirsin. Kaliteli restaurantlar var ve yemekleri bir harika" dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER