BASKETBOL

LeBron James'in forma totemi tuttu!

Cleveland Cavaliers, sabaha karşı oynanan mücadelede deplasmanda Golden State Warriors'u mağlup ederek seriyi kendi evine taşımasını bildi.

LeBron James'in forma totemi tuttu!

Cavaliers'ın bu maçta sleeve forma giymesini konuşulmuştu. Biliyorsunuz ki LeBron James henüz bu sezonun başındayken bu formayı ilk giydiğinde rahat edememiş..

Biliyorsunuz ki LeBron James henüz bu sezonun başındayken bu formayı ilk giydiğinde rahat edememiş ve maçın içinde formanın kollarını yırtmıştı. 

Cleveland Cavaliers ise bu sefer deyim yerindeyse "tamam mı, devam mı?" maçına çıktı ve o maçta bu formayı giymesi herkesi düşündürmüştü. Totem olarak görülen bu olay her neyse işe yaradığını söylememek olmaz. 

LeBron James'in bu formalarla ilişkisi genelde çok iyi olmasa ilginç bir şekilde bu forma tercihini bu maçta LeBron James istemiş. LeBron, "Nedenini bilmiyorum, tamamen mental olarak olmalı. Psikoloji. Bu formalar güzel, bu formaları seviyoruz. Siyah güzel gözüküyor. Bu formalarla oynamak da iyi oluyor. Bu formayla şut atamazdım, çemberi dahi bulamıyordum ama sonra sorunun sadece bu olmadığını anladım bir yolunu buldum, bu sorunumu hâllettim" dedi. 

İlginç olansa, LeBron James'in bu formayla olan istatistikleri. LeBron bu formayı giydiğinde bu sezon çok da iyi maçlar çıkarmış. Bu formayla çıktığı beş maçta yakaladığı istatistik görülmeye değer; 29.2 sayı, 7.6 ribaund ve 5.8 asist. Ayrıca bu beş maçın hepsini de Cavaliers kazanmış. 

LeBron James bu formayla dominasyonunu da devam ettirmiş oldu ve son olarak final serisi beşinci maçında 41 sayı, 16 ribaund ve 7 asistlik muazzam bir performans sergiledi ve Cavaliers maçı kazanıp seriyi uzattı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER