SÜPER LİG

Küfür edip ceza yemişti! Fırat Aydınus'a bir darbe daha

Malatya-Başakşehir maçında yardımcısına 'o bayrağı g....e sokarım' şeklinde ettiği küfürden 30 gün hak mahrumiyeti cezası alan Fırat Aydınus’un 17 bin TL’lik aylığı kesildi.

Küfür edip ceza yemişti! Fırat Aydınus'a bir darbe daha

Spor Toto Süper Lig'de EY Malatya-M. Başakşehir maçında yardımcısına küfreden ve PFDK’dan 30 gün hak mahrumiyeti cezası alan Fırat Aydınus’a yeni faturalar çıkıyor.

30 günlük maaşı da kesildi

Aydınus ceza sonrası önce üç günlük eğitim seminerine davet edilmedi. Daha sonra Federasyon Başkanı Hüsnü Güreli’nin talimatıyla 30 günlük maaşı da kesildi. Aynı zamanda hukukçu olan Güreli, 30 gün hak mahrumiyeti cezası alan birinin eğitime katılmamasını ve bu süre zarfında maaş da alamayacağını ilgili birimlere bildirdi. Aydınus ayda 17 bin TL maaş alıyordu.

Kaybı şimdilik 77 bin TL

Ayrıca Aydınus’un en az 4 maç, 4 de VAR görevi alamayacağını düşünecek olursak 60 bin TL de buradan bir kaybı söz konusu. Eğer ceza 30 günde kalırsa Aydınus’un bu olay sonrasındaki en az kaybı toplam 77 bin TL.

Sinkaflı küfürler savurmuştu

Hatırlanacağı gibi Fırat Aydınus, Yeni Malatyaspor-Başakşehir maçında yardımcısına, "O bayrağı gö.... sokarım" diye başlayan küfürler savurmuştu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER