SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den Fırat Aydınus'a sert tepki

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, 1-1 biten Fenerbahçe-Konyaspor maçını NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den Fırat Aydınus'a sert tepki

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe evinde Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. 33. dakikada Sadık’ın ayağına basan Jahovic, Fırat Aydınus’un VAR’a bakmasından sonra kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Fenerbahçe, 10 kişi kalan Konyaspor karşısında galip gelemeyen Sarı Lacivertli ekip evinde 2 puan bıraktı.  Fenerbahçe efsanesi Rıdvan Dilmen, 90 dakikayı NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"Fenerbahçe full bir statta oynuyor. Önde Moses, Valbuena ve Zajc ile ofansif başladı. Konyaspor bunu bekliyordu. Sonra denge kuruldu. İki tane VAR'lık olay oldu. Skrtel'in de pozisyonu kritik."

'Jailson'un pozisyonu penaltı değil'

"İnsan futboldan soğuyor, ben soğuyorum. Jailson'un pozisyonu penaltı değil. Belki de FIFA kurallarında penaltı, bilemiyorum, ben oyuncu gözüyle bakıyorum. Skrtel'in pozisyonunda darbe yok. Darbe olsa, Konyasporlu futbolcu şu an hastandeydi. Sarı kart doğru."

'Gidip bakmana rağmen kırmızı kart gösteriyorsun!'

"Jahovic için açık oturum, kapalı oturum yapıyorsun. Orada ayağı Türkiye'nin en hızlı oyuncusu Onyekuru kaçıramaz. Gidip bakmana rağmen kırmızı veriyorsun. Son haftalarda Ali bey ve Semih Bey konuştu. Şu pozisyonun Yıldırım Demirören ile ne alakası var?"

'VAR Alper ve Mehmet Topal'ı ofsaytta gösteriyordu'

"Konyaspor'a ne kadar övgü yağdırsak azdır. Devre arasında bu maçtan puan alması için Serkan'ın çok iyi oynaması lazım demiştik. VAR Alper ve Mehmet Topal'ı ofsaytta gösteriyordu. Ama topa dokunan Alper geriden de çıksa ofsayt. Mehmet aktif alanda çünkü"

'Bu maçı 2-1 kazansa kimse bir şey diyemezdi'

"Fenerbahçe kazanacak kadar pozisyona girdi. Bu maçı 2-1 kazansa kimse bir şey diyemezdi. Ama bir türlü 24 puanı 26 yapıp alttaki iki takımla 8'er puanlık fark yaratmak önemliydi."

'Fenerbahçe iyi gitmiyor'

''Fenerbahçe Kulübü'nün bugün hakem ile ilgili söyleyeceği bir şey yok. Ligin 3'te 2'lik bölümü geçti ve Fenerbahçe -6 averajla, 42 puan kaybetti. Ersun Yanal ikinci yarının lideri olacağız hedefi koymuştu ama o hedefe göre de iyi gitmiyor Fenerbahçe.''

Yorumlar
TREND HABERLER