HAKAN AYTAÇ / TÜM YAZILARI
Hakan Aytaç
Hakan Aytaç[email protected]
TÜM YAZILARI
Uslanmaz Futbol Dünyasında Virüs ve karantina sürecinde yine en çok futbolu konuştuk, futbolun ne zaman başlayacağı üzerine tartıştık. İnternet sitelerindeki haberlere baktığınızda en çok yorum yapılan konuların tamamen futbolla alakalı olduğunu rahatça görebilirsiniz.
Futbolu seveni de sevmiyorsunuz! Bu seneki derbiye, önceki senelere göre daha farklı bir gerginlikte girdik. Malum, genelde iki kutuplu olan lig bu sene çok kutuplu hale geldi, ondan olsa gerek! Kaybedenin şampiyonluk iddiasını çok zora sokacağı anlamına gelen bir maç söz konusuydu, üstelik ligin bitmesine 11 maç varken!
Futbol adam bıçaklamaktır Tolstoy’un şöyle bir sözü var: “Kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha çok azarlar.”
Yaşam, ölüm ve bir müftü! Bazen kelimeler yetersiz oluyor. Ne kadar isteseniz de bir türlü o anki durumu layıkıyla anlatamıyorsunuz. Ne yazabiliyor, ne konuşabiliyorsunuz hakkında. Yalnızca derin bir keder hissedebiliyorsunuz.
Başakşehir The End Ligin en çok konuşulan takımı malum. Devlet tarafından açıkça desteklenip haksız rekabetle yarışan Başakşehir. Yüksek bonservis bedelleriyle yapılan transferlerin kaynağının belirsizliği, taraftarı olmayan kulübün birilerinin elleriyle alınıp şampiyonluk adayı yapılması, hakemlerin aleyhlerine düdük çalmaktan bile çekindikleri…
İstanbul ittifakı kazandı İstanbul’un gündemi malum: Bir türlü sonlandırılmayan seçim ve kimin kazandığının ısrarla açıklanmaması… 
Seksist futbolun teşhirci çocukları Futbolun erkek egemen bir oyun olduğu malum. Erkeklerin çoğunlukla kişisel tatmin yaşadığı, güçlü ve özgüvenli hissettikleri için dünyanın dört bir yanında milyarlarca insan –pardon erkek- tarafından bu kadar yoğun takip edildiğini söyleyebiliriz herhalde.
TREND HABERLER