DÜNYADAN FUTBOL

Guardiola'nın 680 milyon euroluk transfer listesi

521 milyon euro harcamasına rağmen Şampiyonlar Ligi'nde başarısız olan Pep Guardiola, yeni sezon için Manchester City yönetiminden transfer bütçesi olarak 680 milyon euro istedi.

Guardiola'nın 680 milyon euroluk transfer listesi

Bu sezon Premier Lig'de rakiplerine fark atan ve şampiyonluğa çok yakın olan Manchester City, İngiltere'deki yükselişini Şampiyonlar Ligi'nde gösteremedi.

Geçtiğimiz sezon, Bayern Münih'ten ayrılarak Manchester City'nin başına geçen Pep Guardiola, İngiliz ekibiyle anlaştıktan sonra transfere para saçtı.

TOPLAMDA 521 MİLYON EURO HARCADI: İngiliz ekibine toplamda 521 milyon euro harcatan Guardiola, ligdeki hedefine yaklaşsa da Devler Ligi'nde hüsran yaşadı. Bir önceki sene Monaco'ya elenen City, bu sene de Livepool'a boyun eğdi ve çeyrek finalden ileri gidemedi.

Pep Guardiola

YENİ BÜTÇESİ 680 MİLYON EURO: Önümüzdeki sezon aynı kaderi yaşamak isteyemen Pep Guardiola, City yönetiminden yüksek bir transfer bütçesi istedi. İstediği futbolcuları takımına kazandırmak isteyen Guardiola'nın transfer için istediği para 680 milyon euro.

LİSTESİNDE BİRÇOK ÖNEMLİ İSİM VAR: Daha iddialı bir takım kurmak isteyen Guardiola'nın listesinde şu futbolcular var: Juilan Weigl, Fred, Jorginho, Jean-Michel Seri, Thomas Lemar, Eden Hazard, Riyad Mahrez, Toby Alderweireld.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER