FENERBAHÇE

Galatasaraylı ünlü isimden Ali Koç'a destek

Fenerbahçe'nin son dönemdeki durumunu değerlendiren Galatasaray eski yöneticisi Fatih Altaylı, Ali Koç'a destek verirken, eski başkan Aziz Yıldırım'ı yerden yere vurdu. İşte Altaylı'nın Habertürk'teki yorumu...

Galatasaraylı ünlü isimden Ali Koç'a destek

Fatih Altaylı, Habertürk TV'deki Spor Saati programında Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Fenerbahçe'nin transfere şiddetle ihtiyacı olduğunun altını çizen Altaylı, Galatasaray'ın ezeli rakibini kızdıracak cümleler kurdu...

Fenerbahçe'nin bu sene ödeyeceği faizin, gelirinden daha fazla olduğunu belirten Altaylı, FenerOl kampanyasında söylenen paranın ancak üçte birinin toplandığını iddia etti. 

Altaylı'nın açıklamaları şöyle: ''Fener Ol'da söyledikleri paranın üçte birini falan topladılar sanırım, o bile çok para. Büyük bir başarı ama Fenerbahçe'nin yapısal bozukluğu içerisinde muazzam bir açık var. Bütün gelirleri, bu seneki faiz kadarsa Ali Koç'un bu tabloyu bilmeden başkan olduğunu düşünüyorum. Bu tabloyu bilen kişi başkan olmaz.'' dedi.

Dönemin başkanı Aziz Yıldırım'ı eleştiren Altyalı, şu ifadeleri kullandı; ''Aziz Yıldırım, Allah selamet versin, son birkaç senesinde son birkaç senesinde ipin ucunu kaçırmış, darmadağın etmiş ve Ali Koç'un kucağına bombayı bırakmış. Facia bir tablo var. Önce bu tablonun farkında olmak lazım, farkındalığı paylaşmak ve buna göre davranmak lazım.

Hep söylediğim bir şey var, bir sürü genç aldı Fenerbahçe geçen sene. Türkiye'nin en bilinçli taraftar kitlesine sahip kulüp Fenerbahçe. Fenerbahçe geçen sene aldığı gençlerle oynasa ve ligi 16. bitirse taraftar o takımı alkışlardı. Ki geçen sene bile her şeye rağmen çok ses çıkarmadılar. Bu krediyi iyiye kullanmak lazım, çıldırmamak lazım. Mantaliteyi değiştirmekten bahseden Ali Koç, kulübün oturmuş genetik mantalitesini değiştirsin.

Fenerbahçe tarihinde ilk kez altyapıdan oyuncular çıkarsın, tarihinde ilk kez gençlerle olsun, tarihinde ilk kez burjvua takımı olma özelliğinin dışında hareket tarzı benimsesin, kolej takımı havasına bürünsün. Başka bir hava yakalasın. Belki üç sene şampiyon olmasın, mühim değil. Ama sağlıklı bir yapı kursunlar. Bunu da Ali Koç yapamazsa hiç kimse yapamaz"

Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER