GALATASARAY

Galatasaray'ın yeni transferi Diagne'nin sözleşme detayları

Galatasaray'ın Kasımpaşa'da forma giyen Mbaye Diagne'yi transfer etmesinin ardından Diagne ile yapılan sözleşmenin detayları ortaya çıktı.

Galatasaray'ın yeni transferi Diagne'nin sözleşme detayları

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun ilk yarısında Kasımpaşa forması giyerken gol kralı olan Diagne remen Galatasaray'a geldi. Galatasaray ile anlaşan Diagne'nin sözleşme detayları da ortaya çıktı.

DİAGNE'YE 11.8 MİLYON EURO ÖDENECEK

Galatasaray ile Senegalli golcü arasında yapılan sözleşmeye göre sarı kırmızılı yönetim Diagne'ye 11.8 milyon euro ödeyecek. Ayrıca Galatasaray bu sezon şampiyon olursa Kasımpaşa’ya 3 milyon euro bonus daha verecek.
Diagne ile 4.5 yıllık sözleşme yapan Galatasaray, yıllık 2.3 milyon euro yıllık ücret ödeyecek. Yani Diagne, Galatasaray'dan yıllık 2.3 milyon euro alacak. Eğer Galatasaray'ın yüzü Diagne transferinden dolayı gülerse 3 milyon euro bonusuyla birlikte rakam 25 milyon 150 bin euroya (150 milyon TL) çıkıyor.

TRANSFER PARASI ALBAYRAK'IN CEBİNDEN ÇIKTI

Diagne'nin Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olmasının arkasındaki en büyük gücün Abdurrahim Albayrak olduğu ortaya çıktı. Kasımpaşa’ya Diagne transferi için verilen 10 milyon euroluk peşinatı Abdurrahim Albayrak’ın yatırdığı ortaya çıktı.

Ozan ve Rodrigues’ten gelen paraların futbolculara olan borca gitmesi nedeniyle Albayrak’ın kasa kolaylığı yaptığı belirlendi. Galatasaray’da gerçekleşmeyen forvet transferi nedeniyle taraftarlar son dönemde “Abdurrahim transfer nerede?” diye bağırıyordu.

Albayrak’a verdiği bu borcun kısa sürede geri verilmesi bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER